SkyVPN - Költségvetés-barát és szupergyors
SkyVPN vizsgálata és alternatívái,  VPN

SkyVPN – Költségvetés-barát és szupergyors

A SkyVPN egy olyan VPN-szolgáltató, amelynek világszerte több mint 20 millió aktív felhasználója van. A felhasználók számára banki szintű titkosítást, hozzáférést biztosít mindenféle tartalomhoz és kiemelkedő teljesítményt kínál alacsony áron.

 

SkyVPN ár

A 36 hónapos előfizetés mindössze 1,99 dollárba kerül havonta (háromévente 71,64 dollárt számláznak), így ez a szolgáltató az egyik legolcsóbb a VPN-üzletágban. Azok a felhasználók, akik nem szeretnének fizetni a VPN szolgáltatásért, feliratkozhatnak a SkyVPN ingyenes alapszolgáltatására, amely hozzáférést biztosít számukra egy szerverhez és támogatást egy eszközhöz. Ám havi 500 MB-os forgalmi korlátot és reklámokkal teli alkalmazásokat biztosít.

Létezik az Ingyenes Prémium szolgáltatás is, amely hozzáférést biztosít a legtöbb fizetős szerverhez, egy eszközt támogat, de lehetővé teszi, hogy ingyenes adatokat szerezzen az alkalmazáson belüli feladatokon keresztül. Például a napi bejelentkezések, a reklámok megtekintése, a játék és a barátok meghívása.

A fizetős Prémium szolgáltatás egyszerre legfeljebb 5 eszközt támogat és hozzáférést biztosít az összes szerverhez, a havi adatforgalomra vonatkozó korlátozások nélkül. Erre a szolgáltatásra 30 napos pénzvisszafizetési garancia vonatkozik arra az esetre, ha a vásárlás után csalódna. A SkyVPN 7 napos ingyenes próbavásárlási lehetőséget is kínál. Az elfogadott fizetési módok közé tartoznak a hitel/betéti kártyák, a PayPal, az Alipay, a UnionPay, a TOP, a Bitcoin és a többi.

 

Alternatívák

Bár a SkyVPN-nek megvannak az előnyei, érdemes lehet más lehetőségeket is megfontolni. Például, míg a SkyVPN csak négy fő operációs rendszerhez kínál alkalmazásokat, a NordVPN a lehetőségek szélesebb skáláját támogatja, beleértve a routereket is.

A CyberGhost szintén méltó versenytárs, mivel szinte minden létező eszközt támogat és nagyvonalú 45 napos pénzvisszafizetési garanciát kínál. A VPN-piac igazi uralkodója azonban az ExpressVPN, amely kiemelkedő teljesítményt, gyönyörű és funkciógazdag natív alkalmazásokat, valamint gyors és professzionális ügyfélszolgálatot kínál.

 

Streaming

A Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer videótartalmainak streamelése sokak kedvelt időtöltése, de néha akadályokba ütköznek, mivel ezek a tartalmak nem érhetők el a régiójukban. Az olyan VPN-eknek köszönhetően, mint a SkyVPN, ezek a netezők élvezhetik kedvenc, földrajzi korlátozás alá eső streaming tartalmaikat.

 

A vállalatról

A szolgáltató weboldalát és szoftverét a SkyVPN, Inc. kezeli hongkongi székhelyéről. A vállalat több mint 3000 szerverhez kínál hozzáférést 10 országban, köztük Indiában, Szingapúrban, az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Hongkongban.

 

SkyVPN – Adatvédelem és titkosítás

Ez a VPN-szolgáltató engedélyezi a P2P-t és a torrentezést. Azonban az ilyen tevékenységek az USA, az Egyesült Királyság, CA és FR szerverein tilosak és a szolgáltatásból való kitiltást vonhatják maguk után.

Bár több funkcióval és extrával is rendelkezhetne, a SkyVPN a kill switch és az osztott alagútépítés révén még mindig jó munkát végez. A kill switch blokkolja az internet-hozzáférést, ha a VPN-kapcsolat veszélybe kerül, így az adatai biztonságban maradnak. A megosztott alagútépítés lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, hogy mely alkalmazásai kerülhetik meg a VPN-védelmet. Vagy kell, hogy megkerüljék, például a banki alkalmazások és a normál kapcsolaton fussanak.

A SkyVPN adatvédelmi irányelvei részletezik az összes olyan információt, amelyet a szolgáltatásai használata során gyűjthet. Ezek egy része valós idejű elemzés céljából kerül összegyűjtésre, de állandóan naplózva marad. A lista a mi ízlésünkhöz képest kissé terjedelmes. Így ha nem érzed jól magad egy olyan szolgáltatóval, amely ilyen mennyiségű információt gyűjt rólad, akkor inkább érdemes másikat választani.

 

Támogatás

A SkyVPN natív alkalmazásokkal rendelkezik Windows, Mac, Android és iOS operációs rendszerekhez, de ennél tovább nem megy. Más operációs rendszerekre és eszközökre, például routerekre történő kézi telepítésről nem esik szó. A cikk írásakor a szolgáltató Android-alkalmazása 4,3 csillagot kapott (5-ből), 177 429 felhasználó értékelése alapján a több mint 10 millió letöltő közül.

Az iOS-alkalmazás 4,7 csillagot kapott és 28,6 ezer felhasználó értékelte. A legutóbbi frissítés a kapcsolat stabilitásának és sebességének javítását tartalmazta, valamint új szervereket adott hozzá. Végül a SkyVPN Mac-alkalmazása valamivel gyengébb pontszámot kapott: 3,2 csillag, 42 ember értékelése alapján.

Ha segítségre van szükséged, szerencsét próbálhatsz a Support szekcióban, amely GYIK-eket és beállítási kézikönyveket tartalmaz, de nem éppen bőséges. Ha konkrétabb információra van szükséged közvetlenül a forrástól, rendelkezésére áll az online chat vagy az e-mail opció. Ez utóbbit próbáltuk és a cikk írásakor még mindig nem kaptunk választ.

 

SkyVPN gyorsaság és tapasztalat

A SkyVPN alkalmazásai nagyon intuitívak és könnyen kezelhetőek, a szerverváltás pedig csak egy kattintást igényel a kiválasztott szerveren. Kíváncsiak voltunk a platform letöltési sebességére, ezért teszteket végeztünk egy 45,81 Mbps sebességű tesztkapcsolaton.

Az eredmények kiemelkedőek voltak. A németországi szerver 29,01 Mbps sebességet biztosított számunkra, míg egy amerikai szerver valamivel rosszabbul teljesített. De még így is nagyon gyors 14,92 Mbps sebességet biztosított, természetesen a tesztkapcsolatot figyelembe véve. Végül Hongkongban a vártnál rosszabb, 4,46 Mbps-os eredményt kaptunk, de ez még mindig jó eredmény egy tőlünk ilyen messze lévő szervertől.

 

Ítélet – SkyVPN

A SkyVPN legjobb része az elképesztő sebesség, amit szorosan követ a nagyon kedvező árazás és az ingyenes csomag megléte. Még viszonylag mély szerverhálózattal is rendelkezik. Az egyetlen szempont, ami nem tetszett nekünk, a nagyon szerény ügyfélszolgálati lehetőségek és a kézi telepítés támogatásának hiánya olyan eszközökön, amelyek nem Windows, Mac, iOS vagy Android.

NordPromo fekvő

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

NordPromo fekvő ExpressVPN affiliate