Cisco AnyConnect felülvizsgálata és részletei
Cisco AnyConnect felülvizsgálata,  VPN

Cisco AnyConnect felülvizsgálata és részletei

Mi az a Cisco AnyConnect? A Cisco AnyConnect egy örökké működő védelem a vállalati alkalmazottak számára, függetlenül attól, hogy milyen kapcsolatuk van. Az alkalmazás lehetővé teszi számukra, hogy akadálytalanul dolgozhassunk, bárhol is legyünk a biztonságos hálózatokon. A Cisco AnyConnect segítségével a vállalatok a felhasználók és a végpontok viselkedésének mélyebb megértésére is szert tesznek. Így sokkal szigorúbban és hatékonyabban védhetik hálózatainkat fenyegetések esetén.

A Cisco AnyConnect emellett prémium védelmet biztosít a felhasználók számára, bárhol is tartózkodjanak. Így a nem megfelelő vagy nem regisztrált eszközök nem férhetnek hozzá a vállalati hálózathoz. Ezért a vállalatok biztosak lehetnek abban, hogy csak az általuk jóváhagyott eszközök férhetnek hozzá az érzékeny vállalati információkhoz.

 

A Cisco AnyConnect funkcióinak áttekintése

 • Teljes körű felhasználói hozzáférés
 • Felhasználói és végponti viselkedés-felismerések
 • Fenyegetés elleni védelem
 • Egyetlen ügynök kezelése
 • Többféle integráció

 

A Cisco AnyConnect előnyeinek áttekintése


Védelem minden eszköz számára

A Cisco AnyConnect segítségével a vállalat által az alkalmazottai rendelkezésére bocsátott összes eszköz lefedett. Legyen szó Macről, Windowsról, Linuxról, Androidról vagy akár iOS-ről, biztosak lehetünk abban, hogy az üzleti információk bármely asztali vagy hordozható gépen biztonságban és védelemben vannak.

 

Akadálymentes hozzáférés

A Cisco AnyConnect teljes körű hozzáférést biztosít az alkalmazottak számára a vállalati hálózathoz. Így nyugodtan végezhetik a munkájukat, függetlenül attól, hogy milyen eszközön vannak, és függetlenül az időponttól vagy a helytől. Ez növeli a termelékenységüket is, mivel a cég telephelyén kívül is könnyedén telepíthetik vagy elvégezhetik feladataikat.

 

Proaktív fenyegetésvédelem

A Cisco AnyConnect segítségével a vállalat informatikai csapata jobb átláthatóságot és mélyebb megértést nyerhet mind a felhasználói, mind a végpontok viselkedéséről. Ez lehetővé teszi számukra, hogy erőteljesen védjék a teljes rendszert, és megtalálják a hálózati működés fejlesztésének módjait is.

 

Robusztus hálózati biztonság

A vírusok, rosszindulatú programok és egyéb bájtméretű fenyegetések semmit sem jelentenek a Cisco AnyConnect ellen. A vállalati VPN ugyanis kemény falakat emel az ilyen fenyegetések ellen, hogy csak a megfelelő eszközök férjenek hozzá a vállalati hálózathoz. Ráadásul az alkalmazás egy másik Cisco programmal is párosítható, így a védelem még azokra az eszközökre is kiterjeszthető, amelyek VPN-je ki van kapcsolva.

 

Egy kliens kezelése

Az IT-csapatok számára sokszor nehézséget jelenthet a rengeteg kezelendő eszköz, de a Cisco AnyConnect egyetlen felületet biztosít számukra ehhez. Ez nem csak egységes felhasználói élményt nyújt mindenhol, de az IT személyzet terheit is könnyíti.

 

Műszaki részletek

 • Támogatott eszközök: Windows, Linux, Android, iPhone/iPad, Mac
 • Telepítés: Helyszínen
 • Nyelvi támogatás: Angol, Holland, Lengyel
 • Árképzési modell: Egyszeri fizetés, Éves előfizetés, Árajánlat-alapú
 • Ügyféltípusok: Kisvállalkozások, Nagyvállalatok, Középvállalkozások

 

Milyen támogatást nyújt ez a gyártó?

 • Email: igen
 • Telefon: igen
 • Élő támogatás: igen
 • Képzés: nem
 • Jegyek: igen

 

A Cisco AnyConnect pozíciója a kategóriáinkban

Szem előtt tartva, hogy a vállalkozásoknak különböző üzleti vonatkozású követelményeik vannak, bölcs dolog, hogy kerüljék az egyméretű, “tökéletes” üzleti program előnyben részesítését. Mégis nehézkes megpróbálni felfedezni egy ilyen alkalmazást még a márkás szoftverrendszerek között is. A racionális dolog, amit vállalni kell, hogy feljegyezzük a különböző fő funkciókat, amelyek elemzést igényelnek, mint például a kritikus funkciók, az ártervek, a munkatársak képességei, a vállalat mérete stb.

Ezt követően alaposan meg kell duplázni a kutatást. Böngészd át ezeket a Cisco AnyConnect értékeléseket, és vizsgáld meg alaposabban a szűkített listán szereplő szoftvertermékek mindegyikét. Az ilyen átfogó kutatás biztosítja, hogy távol tartsd magad a rosszul illeszkedő szoftvermegoldásoktól, és megvásárold azt a rendszert, amely tartalmazza az összes olyan előnyt, amelyet az üzleti sikerhez szükségesnek tartasz.

 

A Cisco AnyConnect helyzete a fő kategóriáinkban

A Cisco AnyConnect egyike a 10 legjobb VPN Services terméknek. Ha a Cisco AnyConnectet fontolgatod, akkor jó ötlet lehet, hogy megnézd a VPN-szolgáltatások egyéb alkategóriáit is, amelyeket a szoftverértékelések között gyűjtöttünk össze.

Mivel minden vállalatnak sajátos üzleti követelményei vannak, ezért bölcs dolog tartózkodni attól, hogy egy egyméretű, tökéletes szoftverrendszert keressünk. Mondanom sem kell, hogy értelmetlen lenne ilyen alkalmazást keresni még a népszerű szoftverplatformok között is. Az okos dolog az lenne, ha felsorolnánk a különböző lényeges tényezőket, amelyeket figyelembe kell venni, mint például a szükséges funkciók, a pénzügyek, a munkatársak képzettségi szintje, a vállalat mérete stb. Ezután alapos kutatást kell végezni.

Olvass el néhány Cisco AnyConnect VPN Services értékelést, és vizsgáld meg részletesen a szűkített listán szereplő minden más megoldást. Egy ilyen kimerítő kutatás biztosíthatja, hogy kiszűrd a rosszul illeszkedő rendszereket, és olyan rendszert válassz, amely biztosítja az üzleti sikerhez szükséges összes elemet.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

NordPromo fekvő ExpressVPN affiliate