Az UVPN tényleg biztonságos, vagy sem
UVPN felülvizsgálat,  VPN

Az UVPN tényleg biztonságos, vagy sem?

A UVPN szoftver kiváló mindazok számára, akik aggódnak az internet biztonsága miatt. A VPN egyszerre több eszközön is működik, például laptopokon, számítógépeken, okostelefonokon, iOS rendszereken stb., hogy az online böngészés biztonságban legyen. A VPN-ek használata növekszik, másrészt a VPN cégek versenye is napról napra nő.

Ebben a növekvő versenyben az UVPN, egy felnőtt cég keményen próbálja a legjobb helyet kiharcolni. A cég útja 2015-ben kezdődött, hogy az interneten való anonim szörfözést megőrizze. Bár a cégnek nincs akkora presztízse, mint másoknak, de hatékonyan használható. Ez egy új cég, így menjünk végig az UVPN felülvizsgálaton, mielőtt használnánk.

Általában inkább egy megfizethető és jól felszerelt VPN-t használunk munkához. Tehát használtuk és minden funkcióját nagyon biztonságosnak és könnyen kezelhetőnek találjuk. De semmi sem tökéletes! Sok előnye mellett néhány hátrányt találunk a szolgáltatásaiban.

 

Mi az uVPN?

Az uVPN egy jó VPN-szolgáltató. Ingyenes, anonim, biztonságos, korlátlan VPN szolgáltatásokat kínál, hogy feloldja a blokkolt weboldalak, tartalmak és internetes szolgáltatások bármelyikét.

A szoftver lehetővé teszi, hogy elrejtsd valódi IP-címat és megkerüld az esetleges országodban érvényes korlátozásokat. Ez segít megtapasztalni a korlátozásoktól mentes és biztonságos böngészést az interneten. A márkában felhasználók milliói bíznak világszerte.

 

Mennyire jó az uVPN?

A felhasználók milliói értékelték ezt a céget 4,5 csillaggal. Az uVPN chrome kiterjesztést 1,6 millió felhasználó töltötte le. Ennek segítségével áttörheted a korlátozásokkal védett tartalmak és játékok határait, amelyeket böngészni szeretnél. Korlátlan böngészést tesz lehetővé, így a felhasználó könnyedén streamelhet a youtube-ról, a Netflixről és más streaming platformokról.

 

Biztonságos az uVPN?

Az uVPN használata nagyon biztonságos döntés a felhasználók számára. Naplózásmentes politikát biztosít és nem számít, hogy mit csinálsz az interneten. Minden legális online tevékenységed elkerüli a hacker szemeket.  Megvéd, amikor nyilvános wi-fi kapcsolaton keresztül böngészel.

 

Ingyenes az uVPN?

Mindazok számára, akik névtelenül szeretnének böngészni anélkül, hogy egyetlen fillért is költenének, az uVPN a legjobb választás.

Ingyenes Google Chrome-bővítményt biztosít, amelyet a felhasználó ingyenesen hozzáadhat. Nem csak a krómhoz, hanem androidhoz, windowshoz, firefox addonhoz stb. is használhatjuk.

 

Az uVPN ingyenes verziója elegendő funkciót biztosít?

Nem, az ingyenes verzióban a felhasználó korlátozott funkciókat kapsz a böngészéshez. Ha gond nélkül szeretnéd felfedezni az internetet, akkor szerezd be a fizetős verziót. A fizetős verziójában minden szükséges funkciót megkapsz az internet biztonságos böngészéséhez.

 

Mennyibe kerül az uVPN?

Az ingyenes verzióban korlátozott funkciókat kapsz. Ahhoz, hogy élvezd az összes funkcióját, térj át a fizetős verzióra, kedvező áron. Az uVPN szolgáltatásai gazdaságosak. Hosszú távú tervezetén maximum 60%-os megtakarítást érhetsz el.

 • 1 hónapos terv:- US$.49/hó
 • 6 hónapos terv:- US$4.99/hó – Akár 40% Off
 • 1 éves terv:- US$3.33/hó – Maximum 60%-os megtakarítás

 

Biztosít ingyenes próbaverziót?

Igen, ha a fizetős verziót használod, akkor 7 napos ingyenes próbaverziót kapsz. Így a felhasználó egy ideig tesztelheti a fizetős szolgáltatásokat, vagy visszatérítheti azokat, ha nem elégedett.

 

Milyen funkciókat biztosít az uVPN?

A funkciólistáján olyan prémium funkciókat kapsz, amelyek segítenek abban, hogy a munkádat biztonságban tartsd a hackerek elől. Az uVPN szolgáltatásainak listája a következő:

 • Nézd kedvenc műsorod a különböző streaming platformokon
 • Böngészés a földrajzi korlátozásokon túl
 • Nincs késés online streaming közben
 • Élvezd a gyors le- és feltöltési sebességet
 • Gyors killswitch a biztonság frissítéséhez a sebesség csökkentése nélkül
 • Könnyen kiválasztható ország
 • Üzleti és szórakoztató fájlok letöltése a világ bármely pontjáról

 

Hogyan kell használni az uVPN-t?

Három lépésben bárki csatlakozhat a 30 ország IP-címei közül bármelyik IP-címhez. A szoftvert minden felhasználónak tervezték, nem kifejezetten kiberbiztonsági szakembereknek.

 • Töltsd le a szoftvert a kívánt szerkentyűre és jelentkezz be
 • Válaszd ki a kívánt helyet, amely megfelel az igényeidnek
 • Ezután nyomd meg a Start gombot

 

Mik az uVPN előnyei és hátrányai?

 

Előnyök:

 • Elrejti online identitását
 • 30 ország IP-címe
 • Biztonságos online kapcsolatai
 • Biztonságos torrentezés és streaming
 • Jobbá teszi az online játékot

 

Hátrányok:

 • Néha lelassítja a készüléket
 • A szerver opció hiánya
 • Vázlatos adatvédelmi politika
 • Néha adatokat gyűjt és oszt meg harmadik felekkel

 

Hány eszköz csatlakozhat egyszerre?

Egyszerre legfeljebb 5 eszközt tud csatlakoztatni. Ez azt jelenti, hogy egyszerre csatlakoztathatsz egy okostelefont, iPadet, Note-ot, televíziót, számítógépet.

 

Hogyan léphetsz kapcsolatba a supporttal?

Ha a használata során problémával szembesülsz, akkor azt úgy oldhatod meg, hogy segítséget kérsz az uVPN csapatától. Könnyen kapcsolatba léphetsz a támogató csapatával a support@uvpn.me címen keresztül, vagy kitöltheted a támogatási oldalán található kapcsolatfelvételi űrlapot.

 

Következtetés: – uVPN felülvizsgálata

Az uVPN egy felnőtt VPN szolgáltató. Nem túl népszerű, de keményen próbálja teljesíteni a felhasználói igényeket. Ezt a vállalatot 10-ből 4,5-re értékeljük, mert nem túl erős. Ha minimális ideig használod, akkor szerezd be ezt a szoftvert.

A szoftver könnyen használható és mindenféle eszközön működik. Az éves tervezete költségvetés-barát. De néha lelassítja az eszközöket. Ingyenes verziója kompatibilis a különböző operációs eszközökkel.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

NordPromo fekvő ExpressVPN affiliate