Az Avast VPN szolgáltatásának előnyei és hátrányai
Az Avast VPN előnyei és hátrányai,  VPN

Az Avast VPN szolgáltatásának előnyei és hátrányai

Az Avast VPN előnyei és hátrányai. A magasan értékelt Avast SecureLine VPN áttekintése és összehasonlítása, amely a VPN-szoftver minden aspektusát lefedi, beleértve a funkciókat, előnyöket, hátrányokat és árképzési terveket:

Az adatvédelmi aggályok az utóbbi időben megnőttek, amit a 2018-ban nyilvánosságra került Cambridge Analytica botrány ösztönzött. Manapság sokan fordulnak a virtuális magánhálózathoz (VPN), hogy megvédjék böngészési tevékenységüket és adataikat a kíváncsi szemektől.

A VPN lehetővé teszi a weboldalak elérését és a böngészési tevékenységek elrejtését. A szoftver úgy működik, hogy biztonságos kapcsolatot hoz létre az internethez egy másik számítógépen keresztül. Ez lehetővé teszi, hogy megkerüld a földrajzi korlátozásokat a webhelyek elérésében, bizonyos fokú anonimitást biztosít és megvédi a számítógéped a szaglászó vezeték nélküli hotspotoktól.

A VPN használata növeli az online adatvédelmet és biztonságot és nem csak a hackerek ellen nyújt védelmet, hanem a hálózati szolgáltatók és a kormányzat elől is elrejti tevékenységeidet. A szoftver titkosítja az adataidat és elrejti a tartózkodási helyed, hogy megvédjen a potenciális behatolókkal szemben. Ebben a cikkben az Avast SecureLine-t tekintjük át, amely magas értékelést kapott az online felhasználóktól. Itt megismerheted a szoftver jellemzőit, előnyeit, hátrányait és árképzési terveit. Miután ezt elolvastad, tudni fogod, hogy a VPN szoftver értéket nyújt-e a pénzedért vagy sem.

 

Az Avast VPN áttekintése

A 2014-ben indított Avast SecureLine az egyik legjobban értékelt VPN, amely online elérhető. Az online eszközt az Avast készíti és népszerűen vírusirtó szoftverek készítéséről ismert. Ami az Avast SecureLine-t megkülönbözteti a többiektől, az a szerverhelyszínek nagy száma és az átlagon felüli teljesítménye.

A szoftver könnyen beállítható és a szoftver felülete felhasználóbarát. Ráadásul a szoftver versenyképes árú azáltal, hogy a legtöbb felhasználó számára megfizethető. A VPN-piac mérete a jelentések szerint 2018-ban több mint 20,6 milliárd dollár volt. A piaci méretek évente 15 százalékkal nőnek. A VPN-ek piaci mérete 2021-re várhatóan 36 milliárd dollár körül lesz.

 

Ki használhatja az eszközt?

Az Avast SecureLine szabadúszók és otthoni felhasználók is használhatják. A szoftver megfizethető árú a legtöbb ember számára. Ezt az alkalmazást vállalkozások nem használhatják adatvédelmi célokra. Támogatott platformok: Android, iOS, Mac OS X 10.9.x, 10.10.x és 10.11.x., Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10.

 

Főbb jellemzők:

 • Helyszínek: 34
 • Kiszolgálók: 55
 • IP: Egyetlen, megosztott
 • Eszközök maximális száma: 5
 • Valódi adatvédelem: Igen
 • Titkosítás: AES (256 bites)
 • Torrentezés: Igen
 • IP maszkolás: Igen

 

Avast VPN műszaki részletek:


Szerverek

Az Avast SecureLine 54 szerverből áll, amelyek a világ 35 országában találhatók. A szerverek az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Japánban, Kínában, Szingapúrban és Hollandiában találhatók. A legtöbb ember számára a szerverek és a helyszínek száma több mint elegendő az igényeik kielégítésére.

 

Támogatott eszközök

Ne feledd, hogy a VPN-t egyszerre legfeljebb öt különböző eszközön használhatod. De néhány más VPN-től eltérően nem használhatod ugyanazt a fiókot több eszközön.

 

Biztonság

Az Avast SecureLine a legmagasabb szintű biztonságot kínálja, támogatva a 256 bites AES titkosítást. Ezen felül a szoftver megakadályozza a WebRTC és a DNS kiszivárgását, amelyek az online böngészés során kitehetik adataidat az online bűnözőknek. Ennek eredményeképpen biztos lehetsz benne, hogy védve leszel a hackertámadásokkal szemben, miközben a VPN-t használod a netes böngészéshez.

 

Sebesség

A felhasználók meglehetősen tisztességes, akár 72 Mbps sebességről számoltak be az európai szerverek esetében. Az amerikai sebesség azonban a jelentések szerint egy kicsit alacsonyabb, 37,2 Mbps. Ez a sebesség a legtöbb böngészési tevékenységhez elfogadható. A Shudder, a Netflix és más népszerű streamingszolgáltatások kiváló minőségű tartalmait tekintheted meg. Az alkalmazás azonban nem tudott átjutni néhány webhely, nevezetesen a Channel 4 VPN-érzékelésén.

A fenti referencia sebességekről a felhasználók számoltak be. A tényleges internetkapcsolati sebesség változhat. A vállalat folyamatosan optimalizálja a szerver sebességét, így a legfrissebb sebességek magasabbak lehetnek a fent említett sebességnél. A vállalat a szerverek növelésébe is befektet, így biztos lehetsz benne, hogy a szerverek nem lesznek elérhetetlenek a maximális kapacitás miatt.

 

Torrentezés

Azok, akik torrentoldalakról töltik le a tartalmat, örömmel fogják tudni, hogy az oldal egyes szolgáltatásoknál támogatja a torrentezést. A peer-to-peer támogatást a következő országokban található adatközpontok biztosítják: Miami, New York, Seattle, Washington, Párizs, London, Frankfurt, Prága.

 

Interfész

Az Avast SecureLine felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Az alkalmazás felülete intuitív módon kellemes felhasználói élményt eredményez az alkalmazás használata során. A szoftver felülete ismerős lehet azoknak a felhasználóknak, akik az Avast vírusirtó szoftvert használják.

 

Videó streaming HD

Az Avast SecureLine VPN-t használhatja videók streamelésére. A szoftver támogatja a User Datagram Protocol (UDP) protokollt, amely lehetővé teszi a gyors streaminget. A VPN használata során a streaming oldalakkal együtt késleltetés nélkül nézheted meg a videókat.

 

Miért érdemes megvenni az Avast VPN terméket?

Az Avast SecureLine VPN az egyik legkönnyebben használható felülettel rendelkezik. A csupasz funkciók időt takarítanak meg a szoftver konfigurálásával. Nem kell a technikai kifejezések után kutatni, hogy megtudd, hogyan kell használni a szoftvert. A legalapvetőbb és legegyszerűbben konfigurálható felületet kínálja, mivel lehetővé teszi a szerverek kiválasztását egy legördülő menüből és automatikusan kiválasztja a nyelvet.

A telepítése is egyszerű. A szoftver használatához csak le kell tölteni, telepíteni, elindítani és be kell írni az e-mailben kapott aktiváló kódot. A szoftver telepítése és konfigurálása mindössze néhány percet vesz igénybe. Az Avast SecureLine VPN másik nagyszerű tulajdonsága, hogy a szoftver nem foglal sok helyet a számítógépen vagy mobil eszközön. Sőt, az alkalmazás nem használ sok memóriát, így minimális hatással van az eszköz teljesítményére, miközben a VPN-t böngészésre használod.

 

Az Avast SecureLine előnyei:

 • Könnyen használható felület
 • Kis fájlméret
 • Jó adatvédelmi védelem
 • P2P támogatás
 • Több eszköz támogatása

 

Az Avast VPN hátrányai:

Az Avast SecureLine VPN egyik hátránya, hogy az alkalmazás nem támogat sok szervert. Ehhez képest a PIA és a NordVPN, amelyek ára alacsonyabb, több mint 3000 szervert támogatnak. Ennek eredményeképpen a szoftver nem nyújt optimális ár-érték arányt a versenytársakkal összehasonlítva.

Bár az alkalmazás nem naplózza a böngészési adatokat, a kapcsolati naplókat megtartja. A vállalat irányelvei szerint a használt IP-cím és az időbélyegző rögzítésre kerül, amikor a felhasználók csatlakoznak a VPN-hez, illetve amikor megszakítják a kapcsolatot. Ezenkívül az alkalmazás a munkamenet során feltöltött és letöltött adatokat is rögzíti. Ez hátrányt jelenthet azoknak, akik teljes magánéletet szeretnének a netezés közben. A vállalat fenntartja, hogy a sávszélesség és a kapcsolat naplózásra kerül, hogy megakadályozza a felhasználók visszaéléseit.

Az Avast SecureLine VPN másik hátránya, hogy az ügyfélszolgálat kevésbé ideális. Az ügyfelek arra panaszkodtak, hogy a fórumokon kell keresniük a problémák megoldását. A fórum azonban erősen a vírusvédelemre összpontosít és kevés a VPN szoftverrel kapcsolatos tartalom. Nincs a szokássá váló online chat opció. Sok ügyfél arra is panaszkodott, hogy a szoftver nem támogatja az olyan fejlett funkciókat, mint a kill switch. Ez a funkció lehetővé teszi az összes hálózati kapcsolat megszakítását, ha a VPN váratlanul meghibásodik. A funkció fontos, ha teljesen anonim akarsz maradni.

 

Az Avast VPN hátrányai:

 • Nem nagy számú szerver a versenytársakhoz képest
 • Kapcsolati naplót vezet
 • Gyenge ügyfélszolgálati támogatás
 • Nincsenek fejlett funkciók

 

Árképzési tervek

Az Avast az induláskor az egyik legdrágább VPN volt. A vállalat árai azonban nagyrészt változatlanok maradtak, míg a versenytársak árai emelkedtek. Ez versenyképes árúvá és a legtöbb felhasználó számára megfizethetővé teszi.

Az Android és iOS VPN-ek árazása különösen megfizethető, kevesebb mint 20 dollárba kerül évente. Hétnapos ingyenes próbaverziót is kínálnak, hogy kipróbálhassuk a szoftvert. A próba funkció lehetővé teszi, hogy teszteljük a szoftver funkcionalitását és teljesítményét, hogy megtudjuk, megfelel-e a célnak.

 

Avast VPN összegzés:

Az Avast SecureLine fénypontja a könnyű kezelhetőség, ami nagyszerűvé teszi az új felhasználók számára. A megbízható márkanév is biztosítja a legtöbb felhasználót. A haladó felhasználók azonban kissé korlátozónak találhatják a csupasz alkalmazást. A VPN minimális adatvédelmi és biztonsági védelmet nyújt. Nincs kill switch, protokollok vagy egyéni szivárgásvédelem, amelyek optimális adatvédelmi védelmet eredményeznének.

Az alkalmazás kiválóan alkalmas korlátozott videók megtekintésére vagy nyilvános Wi-Fi-hoz való biztonságos csatlakozásra. De ha olyan VPN-t szeretnél, amely teljes anonimitást biztosít a netes böngészés során, akkor máshol kell keresned.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

NordPromo fekvő ExpressVPN affiliate