Minden amit a VPN-ről tudnod kell
Az 5 legjobb VPN Windows 10 rendszerre
Top5 VPN Windows 10 -re,  VPN

Az 5 legjobb VPN Windows 10 rendszerre

Az 5 legjobb vpn Windows 10 -re, a számítógép védelméhez és a szabad streameléshez! Ha ezen az útmutatón landoltál, akkor bizonyára te is azon több millió PC-tulajdonos közé tartozol, akik a Windows 10 beállításait VPN segítségével szeretnék jobban kihasználni. Valójában a Microsoft operációs rendszerének egyik alulértékelt előnye a Windows VPN-ek széles választéka, amelyek letölthetők és telepíthetők a PC-re – tényleg elkényeztetett a választékban.

Akár egy extra réteg biztonságos anonimitást szeretnél a számítógépeden, akár az IP-címet egy másik helyen lévő IP-címre szeretnéd cserélni itt gyunk, hogy segítsünk meglátni a fától az erdőt. Kiválasztottuk az öt legjobb Windows 10-es VPN-t, amelyek tökéletes adatvédelmi partnerei a számítógépednek, valamint egy olyan szolgáltatást, amely segít megkerülni a laptopon vagy asztali számítógépen blokkolt webhelyeket.

 

Hogyan válasszuk ki a legjobb VPN Windows 10 -re

Nagyjából minden VPN a weben a Windows-felhasználóknak szól, ami azt jelenti, hogy választhatsz a lehetőségek és funkciók közül. Ráadásul ezért azt a luxust élvezheti, hogy a minőségben való kompromisszum nélkül választhatsz PC-s VPN-t.

Amikor egy Windows 10-es VPN-t választasz PC-re, jó teljesítményt kell keresni, mindenből egy kicsit: Gyors csatlakozási sebesség, barátságos alkalmazás, P2P-támogatás, világosan megírt és egyértelmű adatvédelmi irányelvek és így tovább. Mindezek az eszközök, amelyeket az első számú választásunk megosztott.

Aztán ott van az árképzés kérdése. Mivel nem minden szolgáltatás éri meg azt a pénzt, amit kérnek. Néha, ha egy kicsit többet fizetünk, az kiváló élményt biztosít, máskor viszont egy olcsóbb szolgáltatás is optimális minőséget nyújt. Mi azonban elvégeztük a lábmunkát és kiválasztottuk az öt kedvenc VPN-választékunkat Windowshoz különböző kategóriákban. Ezek egyikével sem fogsz tévedni.

 

A TOP3 VPN Windows 10 -re:

(Részletesebben alább írunk róluk)


 1. ExpressVPN – #1 legjobb Windows 10 VPN a PC-hez

Az ExpressVPN fantasztikusan illeszkedik a Windows 10 PC-hez. Gyors kapcsolatokat, több mint 90 országban található szervereket és kiváló 24/7 élő chat támogatást kínál, így minden szempontból megfelel. Ráadásul most 3 hónap extra és egy év biztonságos felhő tárhelyet is kaphatsz ingyen, ha regisztrálsz.

 

 1. NordVPN – a Windows biztonságára összpontosít

A Nord hatalmas hírneve nagyrészt a biztonsági okosságai körül forog. Rengeteg protokoll (köztük a saját NordLynx), a Double VPN, az „Onion over” adatvédelem és az évente auditált naplózásmentes politika biztosítja a szükséges nyugalmat az internet anonim használatakor.

 

 1. Hotspot Shield – gyors, könnyen használható alternatíva

A Hotspot Shield az utóbbi időben ugrásszerűen fejlődött. Tényleg a legjobbat nyújtja a gyors kapcsolatok, a földrajzi korlátozásokkal rendelkező szolgáltatások blokkolásának feloldása és a többéves tervezet nagyszerű ár-érték arányának biztosítása terén.

 

 

Az 5 legjobb VPN Windows 10 -re:


#1. ExpressVPN – A legjobb mindenre kiterjedő VPN a PC-hez, bárki számára

 • Szerverek száma: 3000 körül
 • Szerverek helye: 160
 • Elérhető: Mac, Android, iOS, Linux
 • Maximális csatlakozás: 5
 • 24/7 támogatás: Van
 • Ingyenes próbaidőszak: 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 

Előnyök:

 • Könnyen használható Windows alkalmazás
 • Praktikus dedikált funkciók Windows számára
 • Megbízhatóan gyors sebesség
 • Kiváló 24/7 támogatás

 

Hátrányok:

 • Nem a legolcsóbb szolgáltató

 

Az ExpressVPN továbbra is az első helyen áll, amikor a ma elérhető VPN-ek általános rangsorát nézzük. Ahogyan mobilon, Macen és más eszközökön, úgy az Express is lenyűgöző Windows 10 VPN-ként – ennek számos oka van.

Attól a pillanattól kezdve, hogy telepíted az ExpressVPN-t a számítógépedre, úgy érzed, hogy jó kezekben van. Minden egy nagyon könnyen érthető felülettel és egy nagy, barátságos Be/Ki és Hely kiválasztása gombokkal kezdődik. Pillanatok alatt beüzemelheted a szolgáltatást, még akkor is, ha nem értesz annyira a számítógéphez. De ezzel még nincs vége.

 

A Windows 10 kliens kiváló felhasználói felülettel büszkélkedhet

Egy csomó funkcióval van tele, köztük intelligens szerverajánlásokkal, több VPN-protokollal és kill switch technológiával. Kényelmes bónusz a VPN böngészőbővítményekből történő vezérlésének lehetősége és külön említést érdemel a split tunneling funkció, amely nagyszerű torrentezéshez vagy a VPN-kapcsolat egyetlen böngészőre való korlátozásához.

A funkciók hosszú listája biztosan segít, de lehet, hogy csak azt szeretnéd tudni, hogy az ExpressVPN segít-e a külföldi Netflix és a tengerentúli sportközvetítések megtekintésében. Az egyszerű válasz: igen. Tesztjeink során minden alkalommal feloldotta a Netflix (és az Amazon Prime Video és a Disney+ szolgáltatásait). Nincs értelme egy PC-s VPN-nek, ha az csak lassítja a böngészést, a streaminget, a torrentezést és a játékot.

Szerencsére ennél a szolgáltatónál kiváló teljesítményt tapasztaltunk a helyi szerverek esetében és nagyon tisztességes eredményeket értünk el a távolsági kapcsolatok esetében is. És ez csak még jobb lesz, mivel a szolgáltatás mostantól hozzáférést biztosít a saját Lightway protokolljához.

A biztonság terén az ExpressVPN a protokollok és az erős titkosítás tekintetében is teljesít, míg a függetlenül auditált adatvédelmi irányelvek egyértelműen kijelentik, hogy nem gyűjtik vagy naplózzák a forgalmi adatokat, a kapcsolat IP-címeit vagy az online tevékenységeket.

A professzionális 24/7-es ügyfélszolgálat élő csevegésen vagy e-mailen keresztül áll rendelkezésre a felhasználó által esetlegesen felmerülő problémák esetén. Egyszerűen fogalmazva, az ExpressVPN-nek minden adott és könnyű választás az első számú VPN választásunk a PC-khez.

 


#2. NordVPN – A NordVPN a Windows biztonságára összpontosít

 • Szerverek száma: 5400 körül
 • Szerverek helye: 80+
 • Elérhető: Mac, Android, iOS, Linux
 • Maximális csatlakozás: 6
 • 24/7 támogatás: Van
 • Ingyenes próbaidőszak: 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 

Előnyök:

 • Dupla adattitkosítás
 • Nagyon jó teljesítmény
 • Nagyon sok szerver

 

Hátrányok:

 • Nem olyan gyors és intuitív, mint az Express

 

A NordVPN több jó okból is a „legjobbak” listáinak egyik főszereplője. Kezdjük azzal, hogy több mint 5000 szerverhálózattal büszkélkedhet, előfizetésenként hét kapcsolatot tesz lehetővé, a PricewaterhouseCoopers évente auditálja a naplózásmentes politikáját és fantasztikusan jól működik a blokkolás feloldása szinte minden streaming szolgáltatás esetében.

Mindezek mellett az egyetlen tényező, ami sok PC-s VPN-felhasználó számára a legfontosabb, az a szigorú biztonság. A szolgáltatás bizonyos számú „Double VPN” szervert kínál, amelyek két külön VPN szerveren keresztül továbbítják az adatokat, nem csak egy, ami még biztonságosabbá teszi a dolgokat.

 

A Windows kill switch is szépen működik

És most mindezt tovább erősíti a NordVPN saját NordLynx protokollja, amely a NordVPN-t a jelenleg letölthető leggyorsabbak közé emelte. A Windows kliens gyorsan beállítható és a szorgos Nord fejlesztők azon dolgoztak, hogy a Windows kliens még könnyebben használható legyen. Egy kompakt felülettel rendelkezik, amely minden lényeges dolgot tartalmaz és még többet is (most hozzáadta a megosztott alagút funkciót, mint amilyen már az Android VPN alkalmazásban is van).

Bár úgy gondoljuk, hogy megbánhatja a döntését, hogy megszabadult a régi, praktikus „Kedvenc” szerverek könyvjelzőitől. Valószínűleg érzékeled, hogy itt most nagyon igyekszünk lyukakat keresni, mivel az igazság az, hogy a NordVPN egy egészen kiváló, mindenre kiterjedő Windows 10 VPN. Van 30 napos pénzvisszafizetési garancia is és meglehetősen megfizethetővé válik (a havi előfizetéstől eltekintve), számos tervezetet kínál, a legjobb ár-érték arányú opció a többéves előfizetés.

 


#3. Hotspot Shield – A választás, ha a leggyorsabb sebességre vágysz

 • Szerverek száma: 1800 körül
 • Szerverek helye: 110+
 • Elérhető: Mac, Android, iOS, Linux
 • Maximális csatlakozás: 5
 • 24/7 támogatás: Van
 • Ingyenes próbaidőszak: 45 napos pénzvisszafizetési garancia

 

Előnyök:

 • Az egyik leggyorsabb VPN
 • Öröm használni
 • Erős a blokkolás feloldásában

 

Hátrányok:

 • Enyhén korlátozó hatályú

 

A Hotspot Shield már egy ideje nagy játékos a Windows VPN-játékban és az egyedülálló Catapult Hydra protokollja azt jelenti, hogy könnyű választás a top 3-ban. A saját protokoll használatának hatása azt jelenti, hogy a szerverkapcsolat sebessége gyors. Nagyon gyorsak. Ha tehát különösen kedveled a streaminget, a torrentezést vagy egyszerűen csak nem akarsz kicsit sem várakozni, akkor a Hotspot Shield méltó helyet foglal el a PC-s VPN-ek listáján.

A puszta sebességen túl a Hotspot Shield egy olyan Windows klienst kínál, amelyet nevetségesen könnyű beállítani és használni – még a VPN-újoncok számára is. Nyomd meg a nagy, kövér On/Off gombot és pillanatok alatt csatlakozik az általad választott szerverhez, vagy a legközelebbi szerverhez irányít, ha ezt szeretnéd.

Van egy Smart VPN funkció, amely segít csatlakozni az ideális szerverhez a tartózkodási helytől és tevékenységtől függően, egy teljesen működőképes kill switch és egy bónusz funkció, amely automatikusan csatlakoztatja a Hotspot Shieldet, ha nem biztonságos Wi-Fi hotspotokhoz csatlakozol. Így ideális a kiberbiztonságra törekvők számára. Ha pedig minden online biztonságát a Pango istállóra szeretnéd bízni, akkor egy kis felárért vírusirtót, spamhívásblokkolót és jelszókezelőt is hozzáadhatsz.

A YouTube, a BBC iPlayer, a Netflix, az Amazon Prime Video és a Disney+ blokkolásának feloldása tesztjeinkben gyerekjáték volt. És minden egyes szerver támogatja a P2P-t, így ez egy praktikus torrent VPN is. Az egyetlen probléma, ami a Hotspot esetében manapság felmerül, hogy a fent említett Catapult Hydra protokoll megakadályozza a VPN manuális beállítását bizonyos eszközökön, például Smart TV-ken és játékkonzolokon. De ez a cikk a ‘legjobb Windows 10 VPN-ekről’ szól.

 


#4. Surfshark – Kiváló és olcsón VPN PC-re

 • Szerverek száma: 3200 körül
 • Szerverek helye: 100+
 • Elérhető: Mac, Android, iOS, Linux
 • Maximális csatlakozás: korlátlan
 • 24/7 támogatás: Van
 • Ingyenes próbaidőszak: 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 

Előnyök:

 • A legolcsóbb szolgáltató a listán
 • Annyi PC-t fedez le, amennyit csak szeretnél
 • Könnyen használható

 

Hátrányok:

 • Kevésbé gyors, mint mások
 • Jól jönne több támogató leírás

 

Ha aggódsz, hogy a VPN-ek használata és megértése kissé bonyolult lehet, akkor a Surfshark azért van itt, hogy visszahelyezzen téged a komfortzónádba. Általánosságban, de különösen Windows 10 alatt ez egy olyan VPN, amely a virtuális magánhálózat működtetését egyszerűen természetűnek érzi.

 

Nagyon egyszerű a használata

A kezdés gyerekjáték és ha már bent vagyunk, imádjuk, ahogy a fő felület alkalmazkodik, mint egy reszponzív weboldal, ahogy átméretezi az ablakokat és navigál az alkalmazásban. A legkisebb formában is egyszerű marad, de a bővítéssel egyre több funkciót nyit meg. Tudjuk, hogy ez eléggé jelentéktelennek hangzik, de ez csak azt adja tudtodra, hogy olyan szolgáltató kezében vagy, aki tényleg gondolt a felhasználói élményre.

Ha a prioritás inkább a streaminghez szükséges VPN beszerzése, a Surfshark a streamingszolgáltatások hosszú listájával büszkélkedhet, amelyekhez hozzáférést biztosít többek között a Netflix, az Amazon Prime Video és a Disney+, így a laptopod egy mindenre kiterjedő multimédiás központtá válik.

Mindezek alapjául az OpenVPN, IKEv2 és WireGuard biztonsági protokollok, privát DNS, AES-256 titkosítás, valamint egy készenlétben álló kill switch szolgál arra az esetre, ha a kapcsolat megszakadna. Bár jobban örülnénk, ha ez utóbbi kicsit egyértelműbb üzenetet küldene, amikor a kapcsolat megszakad.

Végső soron tisztában vagyunk azzal, hogy a Surfshark ára, ha szívesen elkötelezed magad néhány évre a szolgáltatásai mellett, az igazán kiemelkedő. És ez az érték tovább növekszik, ha azt is figyelembe vesszük, hogy egyetlen előfizetés annyi eszközt fed le, amennyit csak akarunk – tehát add hozzá a Mac, mobil, tablet, router, TV streaming eszköz és sok mást.

 


#5. CyberGhost – Különleges Windows-barát funkciók teszik a CyberGhostot kiemelkedővé

 • Szerverek száma: 7000 körül
 • Szerverek helye: 100+
 • Elérhető: Mac, Android, iOS, Linux
 • Maximális csatlakozás: 7
 • 24/7 támogatás: Van
 • Ingyenes próbaidőszak: 45 napos pénzvisszafizetési garancia

 

Előnyök:

 • Gyors
 • Kiváló Windows funkciók
 • Néhány vonzó árképzés

 

Hátrányok:

 • Nem annyira fantasztikus a streamerek számára
 • Itt az ideje, hogy az auditorok is bejöjjenek

 

Egyes VPN-szolgáltatók minden eszközön ugyanúgy néznek ki és ugyanazt az élményt nyújtják, függetlenül attól, hogy milyen eszközön használjuk. Bár ez csodálatra méltó, azt is szeretjük, ha egy szolgáltatás valóban gondolkodik az egyes platformokon. És ez az, ami a CyberGhostot a Windows 10 VPN-útmutatónk természetes szereplőjévé teszi.

Az operációs rendszertől függetlenül a CyberGhost több mint 6000 globális szerverrel, nagyvonalú 45 napos pénzvisszafizetési garanciával, illetve állandóan gyors kapcsolati sebességgel büszkélkedhet, amelyet csak a WireGuard elérhetősége erősít. A CyberGhost PC VPN első ránézésre elég könnyűnek tűnik. Amikor elindul, a konzol alig több, mint a szerverhelyszínek listája látszik, illetve az aktuális kapcsolat állapota és egy üdvözlő „Csatlakozás” gomb.

 

Ha egy kicsit mélyebbre ásunk

Imádjuk például a Smart Rules funkciót, amely automatikusan elindít egy adott alkalmazást (például az alapértelmezett böngészőt inkognitó módban), amint egy adott szerverre ugrik. Mindez olyan egyéb praktikus apróságok mellett, mint az alkalmazásvédelem, a VPN-alagúton keresztül nem elérhető webhelyek egyedi listájának létrehozása, valamint a részletes engedélyezési és védelmi beállítások.

A CyberGhost is olcsó lehet, ha elkötelezzük magunkat a többéves előfizetés mellett, így fantasztikus alternatívája a fenti konkurenseknek. De csak akkor, ha nem kifejezetten streaming VPN-t keresünk. Míg a CyberGhost az alapokat jól teljesíti például a Netflix US és a Disney+ blokkolásának feloldása terén, addig az olyan keményebb ellenfelekkel, mint a BBC iPlayer és más külföldi Netflix-katalógusokkal már nehezen boldogul.

 

Melyik a legjobb Windows 10 VPN a PC-re?

Jelenleg az ExpressVPN-t tartjuk a legjobb PC-s VPN-nek, amelyet Windows 10-re szerezhetsz be.

Abszolút álom használni asztali számítógépeken és laptopokon, valamint mobilokon és nagyjából minden máson is. Emellett gyors, megbízható szerverkapcsolatokat biztosít. A Netflix és rengeteg más streaming szolgáltatás blokkolásának feloldásában bizonyított, miközben a biztonsági okosságai is biztosítják, hogy online tevékenységeid mindig anonimak maradjanak, ha bekapcsolva van.

 

Mit tehetek egy VPN-nel a számítógépemen?

Bár a VPN-ek az adatok biztonságos megosztásának módjaként indultak, mára sokkal szélesebb körűvé vált a felhasználásuk. Ha például a Windows 10-es laptopod hordozható multimédiás eszközként használod, akkor a számítógép IP-címét a világ (látszólag)más régióiban is felléphetsz a netre, hogy külföldön ne maradj le kedvenc tartalmaidról. Vagy akár olyan filmeket, tévé- és sportműsorokat is nézhetsz, amelyeket más országokban vetítenek, de ahol te néznéd nem elérhető nem elérhető.

A virtuális magánhálózatok kulcsfontosságú eszközzé váltak a korlátozott weboldalak feloldásában is a számítógépeken. Ez csak az egyik oka annak, hogy a VPN-ek Kínában olyan népszerűvé váltak, mivel a Google, a Facebook, a BBC, a CNN és más hasonló szolgáltatók ott blokkolva vannak.

 

Hogyan állíthatok be VPN-t a számítógépemen?

Miután kiválasztottad az ideális VPN-t a számítógéphez, az indulás nevetségesen egyszerű. Irány a kiválasztott szolgáltató webhelye és az el fog vezetni a Windowshoz tartozó letöltési oldalra.

A letöltés és telepítés után a legtöbb VPN-kliensnek van egy nagy, kövér „On” gombja, amelyet egyszerűen nem hagyhatsz ki és amely egy hosszú listát ad az országokról, amelyek közül kiválaszthatod a kiszolgálót.

 

Van a Windows 10-ben beépített VPN és használható-e?

Sokan nem tudják, hogy a Windows 10 rendelkezik saját beépített VPN-klienssel. Mielőtt azonban rohamtempóban lemondanád jelenlegi VPN-előfizetésed, érdemes közelebbről is megnézni, mire képes a Windows opció.

A legfontosabb dolog, amit a beépített Windows-opcióról tudni kell, hogy ez nem igazán VPN-szolgáltatás… Vagy legalábbis nem az a fajta, amit a harmadik fél szolgáltatóktól megszoktunk. A Windows nem biztosít hozzáférést egy biztonságos szerverhálózathoz, amiért egy VPN-szolgáltatás használatakor fizetni kell.

Ehelyett a beépített eszköz csak egy asztali kliens egy harmadik fél hálózatához való csatlakozáshoz és nem tud segíteni a fentebb leírt összes többi felhasználási esetben és korlátozott funkciókkal rendelkezik. Ráadásul a beállítása meglehetősen bonyolult és mélyen bele kell merülni a hálózati beállításokba és valószínűleg még a routert is meg kell bütykölni.

Ezzel szemben a fent felsorolt VPN-ek pillanatok alatt védelmet biztosítanak, rendkívül egyszerűen használhatók és havonta csak néhány dollárba kerülnek.

 

Mennyire biztonságos a Windows 10

A Microsoft legújabb operációs rendszere, a Windows 10 jelentős előrelépést jelent a biztonság és a védelem tekintetében a korábbi inkarnációkhoz képest. Eegyesek még azt is állítják, hogy már nincs is szükség Windows 10 vírusirtóra.

Ennek ellenére vannak az operációs rendszerrel kapcsolatos, széles körben vitatott, ellentmondásos adatvédelmi kérdések, ráadásul – valljuk be – sosem lehetünk „túl” biztonságosak.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

NordPromo fekvő