Az 5 legjobb VPN Mac rendszerre
VPN,  VPN Mac -re

Az 5 legjobb VPN Mac rendszerre

Melyik a legjobb öt VPN Mac rendszerre? Egy Mac VPN-nek ötvöznie kell a formát és a funkciót is. Sok Apple-rajongó azt gondolhatja, hogy nincs szükségük Mac VPN-re – elvégre a macOS híresen stabil és biztonságos és jól ismert a kiváló beépített biztonsági funkcióiról.

Bár ez bizonyos mértékig igaz, a VPN célja nem feltétlenül az, hogy megóvjon a rosszindulatú programoktól, vagy hogy helyileg megvédjen. Inkább az a célja, hogy megvédjen és anonimizálja az adataidat, miután azok elhagyták a Mac számítógéped. Amint az adataid kikerülnek a világháló rossz vidékeire, az a tény, hogy Mac-et használsz, már nem számít és a legjobb VPN a Mac-hez elengedhetetlen az adatvédelemhez.

A Mac VPN azonban nem csak az online banki adatok védelmére és a torrentezés biztonságának megőrzésére szolgál. Rendkívül népszerű felhasználási módja a regionális Netflix-könyvtárak blokkolásának feloldása és más streamingszolgáltatásokhoz való hozzáférés olyan helyeken, ahol normál esetben nem tudnád használni őket. Bármire is tervezed használni, a Mac VPN-nek mindenre képesnek kell lennie.

 

Mitől lesz a jó egy VPN Mac -en?

Mint minden szolgáltatásnak bármilyen operációs rendszeren, a Mac VPN-nek is elsősorban hatékony adatvédelmi eszköznek kell lennie. Olyan sok lehetőség van a piacon, hogy bármelyik, amelyik itt kudarcot vall, azt gyorsan figyelmen kívül kell hagyni.

Ezután fontold meg, hogy mire fogod használni a VPN-t. Ha lelkes streamer vagy, győződj meg róla, hogy a Mac VPN-ed képes hozzáférni a Netflixhez, a Hulu-hoz, az Amazon Prime-hoz vagy bármely más, rendszeresen használt streaming szolgáltatáshoz. Ja és a gyors kapcsolat is elengedhetetlen. Magukat az alkalmazásokat is érdemes megfontolni – Mac felhasználóként formát és funkciót szeretnénk; valami olyat, ami egyszerű, erős és közben jól néz ki.

A teljes ExpressVPN-értékelésünkben az ExpressVPN-t a legjobb Mac VPN-nek választottuk, köszönhetően a kiváló teljesítményének. Ez egyszerűen azért van, mert nagyjából mindent megtesz, amit csak kérhetünk egy VPN-től, anélkül, hogy megizzadnánk. Emellett nagyjából minden eszközön remekül működik, nem csak a Mac-en. Azonban rengeteg méltó versenytárs van, ezért görgess tovább, hogy megtudd, mi az öt legjobb ma elérhető Mac VPN szolgáltatás.

 

Az öt legjobb VPN Mac -re, amit ma kaphatsz


#1. ExpressVPN – Egyszerűen a legjobb Mac VPN

 • Működik a következőkön is: Windows, Linux, iOS, Android
 • Feloldja a blokkokat: Netflix, iPlayer, YouTube, Amazon, Hulu
 • Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap
 • Szerverek száma: A szerverek száma: 3000+
 • Maximálisan támogatott eszközök: 5

 

Előnyök:

 • Zökkenőmentesen működik Macen
 • Letisztult, tiszta alkalmazások minden eszközön
 • Osztályelső támogatás
 • Kiváló kapcsolódási sebesség

 

Hátrányok:

 • Csak 5 egyidejű kapcsolat

 

Az ExpressVPN-t neveztük meg a legjobb Mac VPN-nek, mert minden lehetőséget ellenőriz és mindezt anélkül, hogy megizzadna. Kiváló sebességet kínál szinte az összes szerverén világszerte, kiváló dedikált Mac klienssel rendelkezik és 24/7 élő chat támogatást nyújt abban a ritka esetben, ha valami nem úgy működik, ahogyan kellene.

A felszín alatt azonban az ExpressVPN komoly adatvédelmi referenciákkal is büszkélkedhet. Az OpenVPN UDP és TCP, az L2TP/IPSec és az IKEv2 protokollok közül választhatsz, hogy testre szabhasd az élményt, valamint az IPv6 szivárgás elleni védelemmel. Az Express tulajdonában van az összes DNS-kiszolgálója is, ami azt jelenti, hogy az adataid egyetlen pillanatban sem kerülnek harmadik fél kezébe.

 

Az ExpressVPN szintén kiváló VPN a streaminghez.

Tesztjeink során szinte mindent feloldott, amit csak lehetett, a Netflix-től és a YouTube-tól kezdve az Amazon Prime-on át a BBC iPlayerig. A perzselő teljesítmény azt is biztosítja, hogy HD-ben is tudjon streamelni – már ha az alapkapcsolata képes ezt kezelni.

Az Express egyetlen igazi hátránya az, hogy egy előfizetésen belül legfeljebb öt egyidejű kapcsolat lehetséges. Ez ugyan nem annyi, mint néhány versenytársnál, de így is megvédheti a iMac-ed, iPhone-od és okostévéd és még egy extra kapcsolat marad, amire bármi másra szükséged lehet.

Ha a legjobb Mac VPN-t keresed, amit pénzért megvásárolhatsz, szerintünk ne is keress tovább az ExpressVPN-nél. www.expressvpn.com

 


#2. Surfshark – Sebesség és érték egy vonzó csomagban

 • Működik a következőkön is: Windows, Linux, iOS, Android
 • Feloldja a blokkokat: Netflix, iPlayer, YouTube, Amazon, Hulu
 • Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap
 • Szerverek száma: A szerverek száma: 3200+
 • Maximálisan támogatott eszközök: Korlátlan

 

Előnyök:

 • Hihetetlenül olcsó hosszabb tervek
 • Szuper egyszerű használat
 • Kiváló Netflix és iPlayer feloldás
 • Korlátlan kapcsolatok

 

Hátrányok:

 • Nem annyira konfigurálható, mint mások

 

A Surfshark felülvizsgálatában úgy találtuk, hogy a szolgáltató egy dörzsölt, könnyen használható Mac VPN. És ha épp most költötted el az összes megtakarításod egy új Mac Pro-ra, ez egy komoly alku is. Azonban csak azért, mert ez a legolcsóbb ezen a listán, még nem jelenti azt, hogy alul teljesít és a drágább versenytársak közül sokakat kiüt a nyeregből.

A VPN protokollok teljes körű kiegészítésével, kiváló AES-256 titkosítással, dupla hop és osztott alagútépítéssel a Surfshark nem szűkölködik olyan funkciókban, amelyek a tapasztalt felhasználóknak is tetszeni fognak. Az egyszerű elrendezés és a vidám márkajelzés azonban nagyon vonzóvá teszi az első VPN-felhasználók számára.

 

A streaming-rajongók is örülni fognak

Mivel a Surfshark képes feloldani a Netflix, iPlayer, Hulu és egyéb szolgáltatások blokkolását. Ez sokkal jobb teljesítmény, mint sok drágább versenytársánál. És ez a Surfshark szépsége. Bár nem tud versenyezni az ExpressVPN-nel a teljesítmény és a funkcionalitás tekintetében, a leghosszabb csomag választása esetén – amit mi mindenképpen tanácsolunk – havi 2,50 dollárnál olcsóbban kínál teljes körű szolgáltatást.

Tehát, ha egy csúcsminőségű Mac VPN-t keresel egy, az Apple-nél kedvezőbb áron, a Surfshark a legjobb választás. Surfshark.com

 


#3. NordVPN – Biztonság, sebesség és egyszerűség

 • Működik a következőkön is: Windows, Linux, iOS, Android
 • Feloldja a blokkokat: Netflix, iPlayer, YouTube, Amazon, Hulu
 • Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap
 • Szerverek száma: A szerverek száma: 5500+
 • Maximálisan támogatott eszközök: 6

 

Előnyök:

 • Néhány hasznos biztonsági extra
 • Rengeteg szerver
 • Rengeteg bővítmény

 

Hátrányok:

 • Nem mindig a legjobb felhasználói élmény

 

A NordVPN egy rendkívül jól ismert VPN és ennek jó oka van. Az asztali alkalmazások szépen illeszkednek a letisztult Mac megjelenéshez. Kiváló biztonság is fedezi a hátát – 256-AES titkosítás, DNS-szivárgás elleni védelem és két kill switch, valamint Double VPN és még Onion over VPN is.

Több mint 5400 szerverhez férhetsz hozzá 59 országban, amelyek közül sok kiváló sebességet biztosít. Ehhez az is hozzájárul, hogy a Nord WireGuard-alapú NordLynx protokollja végre mindenhol elterjedt és hihetetlen, több mint 300 Mbps sebességet biztosít.

 

Bár a VPN-kliens jól néz ki, mind Macen, mind iOS-en hiányzik belőle némi mélység.

Ez azonban nem feltétlenül rossz dolog, mivel mindkettő rengeteg olyan funkciót kínál a felszínen, amelyek a felhasználók túlnyomó többségét kielégítik, különösen, ha csak egy komolyan gyors Netflix VPN-t keres és esetleg biztonságosan szeretné ellenőrizni az e-mailjeit. Ha mindezt nulla naplózással és 30 napos pénzvisszafizetési garanciával kombináljuk, a Nord kiváló választásnak tűnik a Mac magánéleted megőrzésére. Nordvpn.com

 


#4. Hotspot Shield – A leggyorsabb Mac VPN a piacon

 • Működik a következőkön is: Windows, Linux, iOS, Android
 • Feloldja a blokkokat: Netflix, iPlayer, YouTube, Amazon, Hulu, Disney+
 • Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap
 • Szerverek száma: A szerverek száma: 1800+
 • Maximálisan támogatott eszközök: 5

 

Előnyök:

 • Verhetetlen sebességek
 • Kiválóan alkalmas bármilyen szolgáltatás streamelésére
 • Szuper egyszerű használat

 

Hátrányok:

 • Viszonylag gyenge támogatási központ
 • App más rendszereken hiányzik a mélység

 

A Hotspot Shield felülvizsgálatunk szerint a szolgáltató rendkívül lenyűgöző csatlakozási sebességet biztosít és ez a szolgáltató legnagyobb értékesítési pontja. Saját Catapult Hydra protokolljával tesztjeink során több mint 400 Mbps sebességet biztosított. Ez gyorsabb, mint az internetkapcsolatok túlnyomó többsége a világon és az egyik legjobb gyors VPN szolgáltatás a piacon.

Ne feledd azonban, hogy ezek a sebességek csak a prémium verzióval érhetőek el és most, hogy a WireGuard egyre elterjedtebbé válik, más szolgáltatók is felzárkóznak. A streaming teljesítmény kéz a kézben jár a nagyszerű kapcsolódási sebességgel és szerencsére a Hotspot Shield képes feloldani a szolgáltatások teljes skáláját.

Ha a tengerentúli Netflixet, a BBC iPlayert, a Disney+-t, az Amazon Prime videót és még sok mást szeretnél nézni, a Hotspot Shield segítségével ezt is megteheted, méghozzá elképesztő sebességgel. Bár a Hotspot Shield eléggé átlátható azzal kapcsolatban, hogy milyen információkat gyűjtenek a felhasználókról (beleértve az IP-címeket, a hozzávetőleges földrajzi elhelyezkedést és az internetszolgáltatót), ha egy naplózásmentes VPN-t keresel, érdemes máshol keresgélned.

Ezeket az információkat azonban lehetetlen visszavezetni a felhasználóhoz, így hacsak nem olyan valaki vagy, aki a legbiztonságosabb VPN-t keresi, nem aggódnánk túlságosan a Hotspot naplózása miatt. Tehát, ha villámgyors sebességet, egyszerű alkalmazásokat és kiváló streaming teljesítményt szeretnél az online anonimitás mellett, a Hotspot Shield egy komolyan jó választás. Ráadásul a robothívások blokkolása és a személyazonossági lopás elleni védelem mellett egy 1Password előfizetést is kapsz ingyen. www.hotspotshield.com

 


#5. CyberGhost – Jó Mac VPN streaminghez és torrentezéshez

 • Működik a következőkön is: Windows, Linux, iOS, Android
 • Feloldja a blokkokat: Netflix, iPlayer, YouTube, Amazon, Hulu
 • Pénzvisszafizetési garancia: 45 nap
 • Szerverek száma: A szerverek száma: 6600+
 • Maximálisan támogatott eszközök: 7

 

Előnyök:

 • Nagyszerű streaminghez
 • Rengeteg szerver
 • 45 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Nagyszerű érték

 

Hátrányok:

 • A kliens egy kicsit nehézkes lehet

 

A CyberGhost azt állítja, hogy kifejezetten Mac-re fejlesztette a szoftverét, ami elméletileg a legjobb Mac VPN-élményt nyújtja a gépen. A 88 országban található közel 7000 szervernek köszönhetően ez az állítás nem áll messze az igazságtól és a CyberGhost VPN részletes értékelésében is meggyőzően szerepelt.

A CyberGhost hatalmas szerverhálózata azonban nem minden, amivel büszkélkedhet, mivel a kliensei rendelkeznek néhány igazán ügyes funkcióval, amelyek segítenek abban, hogy a lehető legtöbbet hozd ki belőlük minimális erőfeszítéssel.

Az egyik ilyen – amit minden VPN-ben szívesen látnánk – egy szűrőrendszer, amelyet úgy terveztek, hogy a legjobb szervert jelenítse meg bármilyen célra, legyen az Netflix streaming vagy P2P megosztás. A naplózásmentes adatvédelmi szabályzatnak, a funkcionális kill switch-nek és a kiváló titkosításnak köszönhetően nyugodt lehetsz, ha tudod, hogy anonim vagy és még a hirdetéseket is blokkolja helyetted. Megállítja a nyomkövetőket és elkerüli a rosszindulatú webhelyeket – mindezt a Mac biztonsága érdekében.

A CyberGhostot csak néhány kisebb hiba hátráltatja, amit az alkalmazások használata során tapasztaltunk. Ezen kívül azonban nem sok hibát találunk és ha egy olcsó Mac VPN-t keresel, amely a streaminget és a torrentezést örömtelivé teszi, akkor a CyberGhostot érdemes felvenni a listádra. www.cyberghostvpn.com

 


Szükségük van a Mac VPN-re?

Széles körben biztonságosabb megoldásnak tartják, mint a Windows PC-ket, de igaz, hogy a Mac-felhasználók elég könnyen megúszhatják vírusirtó szoftver nélkül. A Mac VPN azonban fedezi az adatokat, amint azok elhagyták a számítógépet. És semmilyen PC nem tehet semmit, sem Windows, sem Mac, ha az adatok egy nem biztonságos kapcsolaton keresztül az internet éterébe kerültek.

A VPN egy biztonságos, védett hálózatot biztosít, amelyen keresztül bárhol is vagy, hozzáférhetsz az internethez. Akár otthon szeretnél biztonságosan torrentezni, akár nyilvános Wi-Fi-n dolgozni, amikor úton vagy. A Macek nagyszerűen megakadályozzák, hogy rosszindulatú szoftverek jussanak be a számítógépedre, de nem tudnak semmit tenni, ha az adataid már kikerültek. A VPN az egyetlen módja ennek.

 

Van beépített VPN a Mac-emben?

Rövid válasz – nem. Minden Mac rendelkezik a VPN-használat támogatásához szükséges funkciókkal, de az Apple nem kínál saját VPN-szoftvert. Ezért ha valódi adatvédelmet szeretnél, akkor egy harmadik féltől származó szolgáltatást kell használnod. A jó hír az, hogy rengeteg lehetőség közül választhatsz és úgy gondoljuk, hogy az ezen az oldalon található öt a kínálat abszolút krémje.

 

Hogyan szerezhetek be egy VPN-t?

A Mac VPN-hez való csatlakozás ugyanolyan egyszerű – ha nem egyszerűbb -, mint egy Windows-eszközön. Először is érdemes feliratkozni egy VPN-csomagra és ezután két lehetőséged lesz.

Egyrészt letöltheted a VPN-szoftvert közvetlenül a VPN-szolgáltató weboldaláról. A végén egy .DMG fájlt kapsz, amelyet aztán telepíthetsz. A folyamat során valószínűleg engedélyeket kell adnod a szoftvernek. Másrészt számos VPN rendelkezik az Apple App Store-ban elérhető alkalmazásokkal. Itt telepítheted az alkalmazást, elfogadod ugyanazokat az engedélyeket és máris indulhat. Mindkét esetben, ezt a szakaszt követően be kell adnod a bejelentkezési adataidat és máris fedezve vagy. Tekintsd meg a fenti listát és válassz.

 

A VPN legális?

A Mac VPN 100%-ban legális, ez tény. De a VPN használata nem teszi elfogadhatóvá a törvénytelen cselekedeteket a törvény szemében. Sokan a VPN-használatot a bűnözéssel hozták összefüggésbe, de ez a megbélyegzés egyre inkább elhalványul, mivel a szolgáltatások egyre elterjedtebbé válnak és egyre ismertebbé válik a legális felhasználásuk.

A VPN által biztosított anonimitás azonban vonzó a törvénysértők számára. Csak annyit mondhatunk, hogy nem helyeseljük a VPN-ek jogellenes használatát és arra biztatjuk olvasóinkat, hogy a törvény keretein belül használják ki a legtöbbet abból, amit nyújtani tudnak.

 

A VPN mac -en miben tér el más VPN-ektől?

Lényegében nem igazán. Bár a macOS különbözik a Windows, az iOS, a Linux és az Android rendszerektől, a felhasználó számára nagyon kevés különbség van abban, ahogyan egy VPN viselkedik – hasonlóan a Microsoft Wordhöz vagy a Photoshophoz. Egy dolgot azonban meg kell jegyezni, hogy egyes VPN-ek nagyon kis mértékben eltérhetnek attól függően, hogy honnan tölti le őket.

Tesztelésünk során például azt tapasztaltuk, hogy a NordVPN kill switchje az App Store-ból letöltött verzióban mindig be van kapcsolva és nem áll a felhasználó rendelkezésére, míg az oldalról letöltött .DMG verzióban a felhasználónak van rá lehetősége. Ez a fajta dolog könnyen megoldható az élő chat használatával és tovább jelzi, hogy mennyire értékes egy olyan jó támogatási rendszer, mint az ExpressVPN-é.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

NordPromo fekvő ExpressVPN affiliate