Az 5 legjobb VPN iPhone -ra, iOS -re
VPN,  VPN iPhone -ra

Az 5 legjobb VPN iPhone -ra, iOS -re

Szerezz be egy nagyszerű VPN-t, amely megfelel az iPhone minőségének. Mindannyian tudjuk, hogy az Apple-nek milyen jó híre van arról, hogy a technológiája biztonságos és védett az online fenyegetésekkel szemben. De egyre több iPhone-felhasználó fordul a VPN-hez, hogy egy plusz biztonsági réteget kapjon, nem is beszélve az összes többi praktikus felhasználási lehetőségről. A VPN iPhone használata biztosítja az anonimitás megőrzését böngészés közben.

Ez lehetővé teszi, hogy megőrizd digitális adatvédelmed, miközben olyan egyéb ügyes funkciókat is lehetővé tesz, mint a földrajzi korlátozás alá eső tartalmak elérése és a cenzúra megkerülése.

Mielőtt egyenesen az App Store-ba indulnél és letöltenéd az első applikációt, amit látsz, szívből ajánljuk, hogy először vess egy pillantást a legjobb iPhone VPN-ek értékelésére. Rengeteg VPN-t teszteltünk, mind asztali számítógépen, mind az iPhone-alkalmazásokon keresztül, hogy leszűkítsük az öt legjobbat.

 

Hogyan válasszuk ki a legjobb VPN iPhone alkalmazást

Nincs hiány a tisztességes iOS-támogatással rendelkező iPhone VPN-ekből, sok szolgáltató kínál dedikált iOS-alkalmazásokat. Ez nyilvánvalóan a legfontosabb szempont. Az alkalmazásnak ugyanolyan könnyen használhatónak kell lennie, mint az asztali számítógépen, ugyanakkor elegendő lehetőséget kell biztosítania a haladóbb felhasználók számára, hogy a dolgokat finomhangolhassák.

További fontos szempont a szigorú biztonság és a kedvező adatvédelmi irányelvek. A megengedett egyidejű kapcsolatok számát is érdemes megnézni, hiszen minél több van, annál több eszközt lefedni egyetlen előfizetéssel. És az ebből következő sebességet is érdemes figyelembe venni, amit a VPN-szolgáltatótól kapunk.

 

A legjobb 5 VPN iPhone alkalmazás


#1. ExpressVPN

Egy fantasztikus iPhone alkalmazás a világ legjobb általános VPN-jétől.

Az ExpressVPN az általunk legjobbnak ítélt, minden szempontból legjobb VPN és ugyanilyen szívesen ajánljuk iOS-eszközökre is. A legjobbra értékelt szolgáltató nagy szerverhálózattal rendelkezik (160 szerverhelyszínnel több mint 90 országban), amely tesztünk során végig nagyon jó sebességet tudott biztosítani. Valójában minden platformon és böngészőn, amin teszteltük, briliáns volt – Android, Windows 10, Mac, Linux, Chrome, Firefox… mindenhol!

 • Dedikált iPhone alkalmazás: Igen
 • Elérhető a következőkhöz is: Windows, Mac, Android és Linux
 • Maximális eszközök: 5
 • Integrált kill switch: Nincs
 • App Store értékelés: 4.5

Az iPhone VPN-t nagyon könnyű beállítani és felhasználóbarát felülettel büszkélkedhet, amely a különböző szűrőkön keresztül történő intelligens szerverválasztásra összpontosít. A felhasználók egyetlen érintéssel csatlakozhatnak és zökkenőmentesen használhatják a VPN-t, ráadásul a szerverváltás is egyszerű anélkül, hogy előbb manuálisan le kellene zárni az aktuális kapcsolatot.

Van néhány szokatlan extra is, mint például a protokollváltás lehetősége. Az Adatvédelmi és biztonsági eszközök menüje néhány hasznos funkciót ad hozzá a kapcsolat ellenőrzéséhez, az aktuális IP-cím és a tartózkodási hely megjelenítésére, a DNS- és WebRTC-szivárgások ellenőrzésére, valamint a biztonságos jelszavak generálására szolgáló lehetőségekkel. Tehát sok olyan funkcióval, amelyek az ExpressVPN fantasztikus asztali klienseivel közösek.

Az ExpressVPN nem okoz gondot az olyan streaming szolgáltatások elérésében sem, mint a Netflix, a BBC iPlayer és a Hulu, így ideális a streaminghez. Egyéni forgalmi homályosítása lehetővé teszi, hogy jobb kapcsolódást érjen el a cenzúrával terhelt régiókban, például Kínában és a Közel-Keleten.

Az ExpressVPN 24/7-es ügyfélszolgálatot kínál élő csevegésen vagy e-mailben, hogy segítsen a felhasználóknak bármilyen kérdésben vagy problémában, ami felmerülhet. A szolgáltató kiváló adatvédelmi irányelvekkel rendelkezik és nem gyűjti vagy naplózza a forgalmi adatokat, a csatlakozási IP-ket vagy a böngészési tevékenységet.

A fő hátránya a kill-switch hiánya, így ez egyesek számára problémát jelenthet, különösen azok számára, akik az iPhone-jukat kissé kétes eszközökkel használják, például torrentezésre), bár a szolgáltatás tartalmaz egy automatikus újracsatlakozási opciót, amely megpróbálja helyreállítani az alagutat, ha a kapcsolat megszakad.

És az árak nem a legolcsóbbak, de talán megéri a többletköltséget azoknak, akik a legjobb élményt szeretnék az iOS-eszközökön, beleértve az iPhone-t és az iPadet is. Különösen az éves csomaggal járó extra értéknövekedés miatt.

 

Előnyök:

 • Igazán könnyen használható iOS alkalmazás
 • Elképesztő általános teljesítmény
 • Nem akar funkciókat
 • Magas felhasználói értékelés

 

Hátrányok:

 • Nincs kill-switch

 


#2. NordVPN

Egy alkalmazás, amely valóban hozzáadott értéket képvisel egy amúgy is kiváló VPN-hez.

A NordVPN iPhone-alkalmazása a legjobbak között van. Ez egy felhasználóbarát alkalmazás, ahol minden jól szervezett, a “gyors csatlakozás” widget által megjelenített információkkal, amelyek a legközelebbi szervert, a rendelkezésre állást, a töltöttségi százalékot és így tovább részletezik. Alapvetően minden megvan benne, amit egy iPhone VPN-től elvárhatunk.

Ami a biztonságot illeti, a NordVPN támogatja az iparági szabványnak megfelelő 256 bites titkosítást és automatikus kill switchet kínál, ami igazi áldás, valamint dupla adattitkosítást, amely két külön VPN-kiszolgálón keresztül továbbítja az adatokat. Ez a szolgáltató “naplózásmentes” politikával is rendelkezik, amit jó látni – sőt, a PricewaterhouseCoopers auditálta is, hogy biztosítsa, hogy ez megállja a helyét.

Az alkalmazás tartalmaz egy automatikus csatlakozási funkciót, amely automatikusan csatlakoztatja a VPN-t, ha azt érzékeli, hogy nem megbízható hálózatot vagy Wi-Fi-t használ. Siri funkciót is tartalmaz. És minden olyan részletes funkció, amit a legjobb asztali kliensektől is elvárhatsz: teljes körű protokollok menü, speciális szerverlisták és a lista folytatható.

A NordVPN az átlagosnál jóval nagyobb teljesítményt is kínál, különösen most, hogy a sebességet a WireGuard-alapú NordLynx protokoll segítségével felpörgette. És a hálózat is bőséges, összesen több mint 5000 szerverrel büszkélkedhet. Talán az egyetlen igazi kifogásunk az lenne, hogy az alkalmazás megnyitásakor az alapértelmezett térképnézet kissé nehézkes a használata. De láthatod, hogy itt tényleg nehezen tudunk lyukakat találni.

 

Előnyök:

 • Dedikált kill switch
 • A felhasználók által magasra értékelt
 • Funkciókkal teli
 • Gyors kapcsolatok

 

Hátrányok:

 • Szeretnénk látni egy kis újratervezést

 


#3. Surfshark

Nagyon megfizethető iPhone VPN alkalmazás és minőségében is magas. A Surfshark az utóbbi időben hullámokat vert a VPN-piacon. Ez nagyrészt az alacsony árainak köszönhető, miközben korlátlan VPN-kapcsolatot ígér annyi eszközre, ahányat csak akarunk.

 • Dedikált iPhone alkalmazás: Igen
 • Elérhető a következőkhöz is: Android, Linux
 • Maximális eszközök: Korlátlan
 • Integrált kill switch: Igen
 • App Store értékelés: 4.5

Az iPhone VPN-alkalmazás többé-kevésbé megegyezik a Surfshark asztali alkalmazásával. Ugyanaz a helylista, a multihop-kapcsolatok, a hirdetések és rosszindulatú programok elleni védelem. Valamint az alkalmazások és weboldalak megosztott alagútja, amely lehetővé teszi, hogy a VPN csak akkor legyen csatlakoztatva, amikor kiválasztott más alkalmazásokat használ. Van egy dedikált kill switch is.

A Surfshark viszonylagos egyszerűsége vagy előnye, vagy hátránya, attól függően, hogy mit szeretnél a VPN-től és mennyi funkciót szeretnél. De még mindig nem hiányzik a többféle protokoll, amelyek közül választhatsz, pl. az OpenVPN/ IKEv2 és Shadowsocks, illetve a 24/7 támogatás a vállalat élő chat operátorai által, ha bármilyen problémába ütközöl a használat vagy a telepítés során.

De ha a Surfshark tényleg a Nord és Express nagyfiúkkal akarja felvenni a versenyt és egy független auditor bevonásával ellenőrzi a szolgáltató adatvédelmi állításait.

 

Előnyök:

 • Korlátlan kapcsolatok egy alrendszerből
 • Szuper megfizethető árképzés
 • Kill switch mellékelve

 

Hátrányok:

 • Ideje egy teljes adatvédelmi auditnak

 


#4. Private Internet Access

Kiváló egyensúly a teljesítmény és az ár között. Teljesítménytesztjeink során a Private Internet Access nagyszerű eredményeket ért el, ami minden VPN esetében nagyszerű kezdet. Ha pedig egy igazán jól használható opciót keresel az Apple-eszközödre, a PIA egy nagyon kedvező árú iPhone VPN-alkalmazást kínál.

 • Dedikált iPhone alkalmazás: Igen
 • Elérhető a következőkhöz is: Android, Linux
 • Maximális eszközök: 10
 • Integrált kill switch: Igen
 • App Store értékelés: 4.6

Ami a biztonságot illeti, a szolgáltató támogatja az OpenVPN-t, az IKEv2-t és a gyors WireGuard protokollt, 256-AES titkosítással. Egy kill-kapcsoló is rendelkezésre áll, amely csodálatosan működik és a szolgáltató állítása szerint semmiféle naplózás nincs. Van néhány vonzó hozzáadott extra, amelyek valóban hozzáadott értéket képviselnek. A kedvencek rendszere például lehetővé teszi a gyakran használt szerverekhez való csatlakozást.

És van bónusz reklám- és malware-blokkolás is. Az Apple ökoszisztémájába teljesen integrálódók értékelni fogják a Siri parancsikonok hozzáadásának lehetőségét. És ott van még a PIA InBrowser, amely egy privát böngésző iOS-re és annak Android VPN-alkalmazása, lapokkal és videótámogatással. Ha az egyik ilyen alkalmazás beszerzésének fő oka a streaming VPN, akkor szerintünk jobban jársz a listán szereplő többi szolgáltató egyikével. Inkább küzdött a Netflix, a Hulu és hasonlók hatékony blokkolásának feloldásával.

A többéves terv a legjobb választás itt, ha nem bánod, hogy ennyi időre elkötelezed magad. De csak úgy tűnik, hogy a PIA felfelé ível. Nemrégiben mintegy 15.000 szerverrel bővítette a hálózatát, így a legnagyobb a mainstream VPN-ek között.

 

Előnyök:

 • Könnyen használható egyszerűsített alkalmazás
 • Hatékony kill switch
 • Kedvező árképzés

 

Hátrányok:

 • Nem a legjobb a streamelők számára

 


#5. Windscribe

Egy iOS alkalmazás, amely több mindent tud, mint sok asztali kliens. Töltsd le a Windscribe-ot iPhone készülékedre és élvezd az alkalmazást, amely olyan elegáns, mint maga a készülék. A Windscribe rengeteg funkciót beépített.

 • Dedikált iPhone alkalmazás: Igen
 • Elérhető a következőkhöz is: Android, Linux
 • Maximális eszközök: Korlátlan
 • Integrált kill switch: Nincs
 • App Store értékelés: 4.5

Néhány valószínűleg csak az iOS Power felhasználóknak fog tetszeni, például az egyéni OpenVPN-konfiguráció és a különböző hálózatok preferált protokolljainak beállítása. De a blokkolt alkalmazások és webhelyek eléréséhez szükséges alapfunkciók is kiválóak. A Windscribe iOS alkalmazás valóban minden felhasználónak tetszeni fog.

Annak köszönhetően, hogy az alkalmazás támogatja a fényes új WireGuard protokollt, a kapcsolódási sebességek itt fantasztikusak. Ez azt jelenti, hogy nyugodtan hagyhatod a Windscribe-ot a háttérben futni, amikor nyilvános Wi-Fi-t és mobiladatokat használsz, anélkül, hogy aggódnod kellene amiatt, hogy az iPhone lelassulna, miközben streamelsz vagy netezel.

És ha már a streamingnél tartunk, a Windscribe több mint elégedett volt a földrajzi korlátozásokkal, amelyeket a YouTube, a Netflix, a BBC iPlayer és a Disney+ próbál bevezetni. Ha ki szeretnéd próbálni a Windscribe-ot, van ingyenes verziója pénzvisszafizetési garancia helyett. De vedd figyelembe, hogy ha teljesen kezdő VPN-felhasználó, a szolgáltatás támogatási cikkei kissé hiányosak és nincs élő chat-támogatás, amit a legtöbb más nagy szolgáltató manapság megkönnyít.

 

Előnyök:

 • Stílusos, konfigurálható alkalmazás
 • Gyors kapcsolatok és WireGuard támogatás
 • Extra funkciók igény esetén

 

Hátrányok:

 • A támogatáson lehetne javítani

 


Szóval melyik a legjobb VPN iPhone -ra?

A rengeteg iPhone VPN miatt ez nem könnyű válasz. Szerencsére az ExpressVPN és a NordVPN is kiemelkedik a többi közül. Nagyjából mindent egyesít, amit egy virtuális magánhálózati alkalmazásban látni szeretnénk. A világ minden táján található szerverek halmaza, kiváló titkosítás, a korlátozott alkalmazások blokkolásának feloldásához való érzék, barátságos kezelőfelület és figyelemre méltóan egyszerű a beállítása és használata.

 

Tényleg szükségem van iPhone VPN-re?

Még az Apple App Store sem mentes a gyanús alkalmazásoktól, bár az igazat megvallva a Google Play sokkal veszélyesebb hely. A káros tevékenységeket tekintve az az érv, hogy az iPhone-felhasználóknak kevésbé kell aggódniuk, mint más, különösen az Android felhasználóknak, bizonyára megalapozott. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne kellene még mindig óvatosnak lenniük.

 

Mit csinál egy VPN az iPhone-on?

Számos oka van annak, hogy miért érdemes letölteni egy mobil VPN alkalmazást iPhone készülékre. Az első és legfontosabb a biztonság. A titkosított alagutak, amelyeken keresztül minden adatot kicserélnek, amikor Wi-Fi-hez csatlakoztatod, egy konkrét káosz-zűrzavar lenne minden hacker számára, akinek valahogy mégis sikerülne megszereznie azokat. De a VPN IP-spoofingja az, ahol a dolgok igazán érdekessé válnak.

Ha egy másik helyen lévő szerverre ugrasz, akkor hatékonyan megváltoztathatod az Apple iPhone-od helyét, hogy azt higgye, hogy egy másik országban vagy. Egy olyan országban, ahol például a Netflix műsorok szélesebb választékát streamelheted és ahol olcsóbban juthatsz szolgáltatásokhoz és termékekhez. És szuper praktikus, ha Kínában nehezen tudod használni a WhatsAppot vagy bejelentkezni a Facebookra.

 

Megéri az ingyenes VPN iPhone alkalmazások használata?

Az ingyenes VPN-eknek megvan a maguk helye, ehhez kétség sem férhet. Egy plusz biztonsági réteg a nyilvános Wi-Fi használata közben egyáltalán nem rossz dolog. Különösen, ha vásárolsz vagy privát interakciókat folytatsz. De a legtöbb esetben ez egy teljesen hamis gazdaságosság.

Sok ingyenes alkalmazás korlátozza a naponta vagy havonta felhasználható adatmennyiséget, így nagyjából elfelejtheted, hogy streamingre és torrentezésre használd őket. Ennél is valószínűbb azonban, hogy egy reklámokkal teli alkalmazás-élményt kapsz, ahol a szolgáltató valószínűleg az adatai harmadik félnek történő eladásával keres vissza pénzt.

A mi tanácsunk… kerüld el az ingyenes megoldásokat, olcsó húsnak híg a leve alapon. Különösen, ha a listán szereplő legjobb iPhone VPN-alkalmazások amúgy is megfizethetőek.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

NordPromo fekvő ExpressVPN affiliate