A PrivateVPN felülvizsgálata, támogatása és árazása
A PrivateVPN előnézete,  VPN

A PrivateVPN felülvizsgálata, támogatása és árazása

Mi a PrivateVPN? A PrivateVPN egy svédországi székhelyű VPN szolgáltató. A 2009-ben alapított cég a Privat Kommunikation Sverige AB tulajdonában van. A vállalat több mint 60 országban rendelkezik VPN-kiszolgálókkal, és a VPN-protokollok széles skáláját támogatja. A PrivateVPN az Egyesült Államokban és külföldön is elérhető. A szolgáltatás AES-256 titkosítást (kormányzati szintű kulcsot használ az adatok titkosításához) és számos VPN protokollt használ.

A szolgáltatás iPhone, iPad vagy Android telefonon működik, és kompatibilis a Windows és Mac operációs rendszerekkel. Ez egy jó VPN-alkalmazás, ha a Netflix és a BBC iPlayer földrajzi korlátozás alá eső tartalmaihoz szeretnél hozzáférni. A torrentezés VPN szolgáltatása lehetővé teszi a nagy fájlok letöltését anélkül, hogy internetszolgáltatód lelassítaná a szolgáltatást.

 

PrivateVPN felülvizsgálata

A PrivateVPN elfogadható áron korlátlan sávszélességet biztosít a felhasználóknak a privát internetes kereséshez. A PrivateVPN 8,10 $ havidíjas szerződéssel és 4,14 $ havidíjjal egy éves tervezetért olcsóbb, mint a 2021 legjobb VPN-jei listánkon szereplő átlagos VPN-szolgáltatások. Akár nagyméretű legális fájlokat szeretnél torrentezni a peer-to-peer (P2P) megosztó alkalmazásokból, akár streaming szolgáltatásokat szeretnél nézni világszerte, a PrivateVPN egyszerre akár hat eszközön is támogatni tudod az internetes igényeidet.

És egy killswitch és DNS-szivárgás elleni védelemmel is rendelkezik, hogy biztonságban legyen a VPN-kapcsolat megszakadása esetén. Ezek a funkciók segítenek biztosítani, hogy a VPN használata során személyes adataid soha ne kerüljenek nyilvánosságra. A PrivateVPN-t Windows, macOS, Linux, iOS és Android eszközökön is használhatod. Telepíthető az útválasztóra is, hogy a teljes vezeték nélküli hálózatot lefedje VPN-lefedettséggel. Az útválasztóra való telepítés azonban lassabb internetsebességhez vezet.

A PrivateVPN éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálattal rendelkezik, amely segít a VPN-nel kapcsolatban felmerülő kérdésekben. Az ügyfélszolgálattal élő csevegésen és e-mailben is kapcsolatba léphetsz, és távoli asztallal is tudnak segíteni bármilyen felmerülő problémában. Ha a PrivateVPN-t fontolgatod, hétnapos próbaidőszakot és 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kínál, hogy megbizonyosodj arról, hogy a VPN minden igényedte kielégíti.

 

A PrivateVPN megfelelő számomra?


Ajánljuk:

  • Aki VPN-t keres egy kis költségvetésen belül
  • Azok, akik a világ minden tájáról szeretnének tartalmakat streamelni.
  • Azok a felhasználók, akik ki szeretnének próbálni egy VPN-t, mielőtt elköteleznék magukat egy előfizetés mellett.

 

Nem ajánljuk:

  • Azok, akik dedikált IP-címet szeretnének
  • Azok, akik óvakodnak az Öt Szem és a Tizennégy Szem szövetségtől.
  • Azok a felhasználók, akik osztott csatornázási funkciót szeretnének használni.
  • Nagycsaládos háztartások sok internetkészülékkel

 

A PrivateVPN nagyszerű lehetőség azok számára, akik egy VPN-t szeretnének vásárolni a költségvetésből. Kezdd azzal, hogy kihasználod a hétnapos ingyenes próbaidőszak előnyeit, hogy megtudd, a VPN megfelelő-e a számodra. Kipróbálhatod az összes eszközödön, és meggyőződhetsz róla, hogy megfelel az egyedi igényeidnek. Ha a VPN megfelelőnek tűnik, akkor választhatsz egy havi vagy éves csomagot, amely a legjobb VPN-értékelésünkben szereplő VPN-szolgáltatások átlagos költségei alatt van. Emellett 30 napos pénzvisszafizetési garancia is vonatkozik rád.

A PrivateVPN használata során világszerte hozzáférhetsz a streaming szolgáltatásokhoz és a közösségi média fiókokhoz. Ha utazol, olyan területen élsz, amely blokkolja a platformokat, vagy egyszerűen csak szeretnél hozzáférni a földrajzi korlátozás alá eső tartalmakhoz, a PrivateVPN szerverei 62 országot fednek le a világon, és segíthetnek a privát internetes keresésben.

 

Ha azonban óvakodsz a Tizennégy Szem Szövetségtől…

…amely egy világszerte számos országot összefogó hírszerzési megállapodás, akkor érdemes távol maradni a PrivateVPN szolgáltatásaitól. A cég székhelye Svédországban van, egy olyan országban, amely tagja a Tizennégy Szemnek. A PrivateVPN azonban naplózásmentes politikával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a VPN használata során nem naplózza a forgalmadat vagy adataidat. Ez sok felhasználó aggodalmát enyhítheti.

Ha dedikált IP-címet keresel, akkor jobban jársz egy másik VPN-szolgáltatóval. A PrivateVPN nem kínál privát dedikált IP-címeket a felhasználóinak. Emellett hiányzik egy gyakori VPN-funkció, az úgynevezett split tunneling. A megosztott alagútépítés lehetővé teszi, hogy szelektíven kiválaszthasd, hogy a VPN-kapcsolat használata közben milyen forgalom haladjon a VPN-kapcsolaton belül, és mi a kapcsolaton kívül.

 

A PrivateVPN is csak legfeljebb hat egyidejű kapcsolatot kínál

Ha kezdő, vagy átlagos VPN-felhasználó vagy, ez nem biztos, hogy problémát jelent a számodra. Ha azonban egy háztartás tele van internetre csatlakozó eszközökkel, érdemes megfontolni egy olyan VPN szolgáltatást, amely korlátlan kapcsolatot kínál.

A PrivateVPN használata esetén a killswitch és DNS-szivárgás elleni védelem véd. Ezek a funkciók segítenek biztosítani, hogy a VPN használata során személyes adataid soha ne kerüljenek nyilvánosságra. Ha a VPN-kapcsolat bármelyik ponton megszakad, a killswitch megszakítja a kapcsolatot, így az adatvédelmed megmarad.

A PrivateVPN rendelkezik P2P-megosztási képességekkel, amelyek lehetővé teszik a nagyméretű legális fájlok torrentezését. Ez azért lehet hasznos, mert az internetszolgáltatók (ISP) gyakran korlátozzák az internet sebességét, ha észreveszik, hogy fájlokat torrentez. A VPN használata elrejti ezt a tevékenységet az internetszolgáltató elől.

A VPN-ek közös jellemzője a megosztott alagút, ahol a VPN-kapcsolat használata közben a forgalom egy részét a VPN-kapcsolaton kívülre küldi. A PrivateVPN nem kínálja ezt a funkciót.

A PrivateVPN szintén nem kínál privát dedikált IP-címet. Bár sok cég nem kínálja ezt a szolgáltatást, a 2021-es év legjobb VPN-jei listánkon szereplő VPN-ek némelyike lehetővé teszi, hogy ezt a szolgáltatást további havi díj ellenében hozzáadja.

 

Biztonságos a PrivateVPN?

  • A PrivateVPN naplókat vezet? Nem
  • Statikus IP elérhető: Nem
  • Kill switch: Igen

A PrivateVPN nem vezet naplót, ami azt jelenti, hogy nem követi nyomon az online tevékenységet. Egyes VPN-szolgáltatások naplóznak; ezeket az információkat eladhatják, vagy kormányzati szervek kérhetik. Amellett, hogy nem naplózza az adataidat, a PrivateVPN székhelye Svédországban található, így viszonylag szigorú svéd adatvédelmi törvények vonatkoznak rá, ami további védelmet nyújt a kormányzati információk iránti igényekkel szemben.

A szolgáltatás több elterjedt VPN protokollt használ, köztük az OpenVPN-t UDP/TCP-vel, az L2TP-t, az IPsec-et, a PPTP-t és az IKEv2-t. A PrivateVPN jó protokollválasztékot kínál, több lehetőséggel, mint sok versenytárs. Az Open VPN UDP/TCP protokollja jellemzően az a módszer, amelyet a legtöbb felhasználó választani szeretne. Rugalmas, biztonságos és gyors. Az L2TP/IPsec egy nagyon biztonságos protokoll, és nagymértékben kompatibilis a legtöbb VPN-használattal, de a számítógép feldolgozási teljesítményétől függően kicsit lassabb lehet.

Az IKEv2 egy újabb VPN protokoll, amelyet a mobil biztonságot szem előtt tartva terveztek. Ez egy nagyszerű lehetőség az okostelefonon való használatra, mivel könnyedén át tudsz váltani a Wi-Fi-ről a mobilhálózatokra anélkül, hogy elveszítenéd a VPN-kapcsolatot. A PPTP egy régebbi módszer, amely gyors, de alacsonyabb szintű titkosítást használ.

A PrivateVPN nem kínál statikus IP-címet. A szolgáltatás rendelkezik egy dedikált IP-címmel, amikor a kiválasztott szervereken keresztül csatlakozik, bár ez a cím dinamikus, ami azt jelenti, hogy valószínűleg minden új munkamenet kezdetén megváltozik.

A PrivateVPN szolgáltatásba egy kill switch van integrálva. Ez azt jelenti, hogy ha a VPN-kapcsolat meghibásodik vagy megszakad, minden forgalom azonnal leáll. Így az adataid és személyazonosságod biztonságban marad. Amint a kapcsolat helyreáll, automatikusan visszaáll az internet-hozzáférés.

 

PrivateVPN technikai támogatás

A PrivateVPN e-mailben nyújt támogatást, és egy élő chat szolgáltatással is rendelkezik, amely bizonyos időszakokban elérhető. A chat szolgáltatás segítségével továbbra is küldhetsz üzenetet, és értesítést kaphatsz, ha a válasz elérhető. Az ügyféltámogatási részleg videókkal és képernyőképekkel ellátott telepítési útmutatókat tartalmaz, amelyek segítenek a VPN telepítésében a laptopokon és okostelefonokon. Az útmutatók és a GYIK azonban nem olyan átfogóak, mint néhány rivális szolgáltatás, és kevés útmutatás található az egyes funkciók használatához vagy a problémák elhárításához.

A technikai támogatás akkor áll rendelkezésre, ha segítségre van szükséged a VPN beállításához az eszközön, vagy ha problémáid vannak a szolgáltatás egy adott részének használatával, például a Netflix vagy más, régióhoz kötött tartalmak elérésével. Ha nem tudsz hozzáférni a PrivateVPN-hez, a vállalat meghosszabbítja a jelenlegi szerződést, hogy a PrivateVPN által meghatározott “ésszerű számú nap” formájában kompenzáljon a leállásért.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

NordPromo fekvő ExpressVPN affiliate