Minden amit a VPN-ről tudnod kell
A legjobb VPN Chrome bővítmények részletei
A legjobb VPN Chrome bővítmények,  VPN

A legjobb VPN Chrome bővítmények részletei

A VPN Chrome -ra egy extra biztonság és még sok más a böngésződhöz. A világ legnépszerűbb webböngészője és a virtuális magánhálózatok használata között hatalmas átfedés van, így nem meglepő, hogy sokan keresnek VPN-t a Chrome-hoz. A szoftver valóban sokak alapértelmezett választása lett a biztonságos online tartózkodáshoz és a megfelelő helyre érkeztél, hogy felfedezd a legjobb Chrome VPN bővítményeit.

A Google Chrome sokoldalúság szempontjából rengeteget kínál. Felhasználóbarát beállítása, stabilitása és biztonsága az egyik oka annak, hogy sokan ezt választották és búcsút intettek az Internet Explorer, Firefox és Edge böngészőknek. Ha ehhez hozzáadjuk a különböző bővítményekkel elérhető végtelen számú testreszabási lehetőséget, akkor a Chrome-ot valóban egy pontosan a te preferenciáidra hangolt, személyes böngészővé alakíthatod.

Ebben az útmutatóban megadjuk az összes lehetőséget, amire szükséged van ahhoz, hogy kiválaszthasd a legjobb Google-bővítményt a számítógépedhez. Ha ezzel végeztél, biztos lehetsz benne, hogy a Chrome VPN, amelyet telepítesz, a megfelelő a webes szörfözéshez és egyéb online tevékenységhez.

 

Hogyan válasszuk ki a legjobb Chrome VPN-t

Természetesen a Chrome potenciális bővítményeinek zavarba ejtő sokasága között megtalálhatók a VPN-szolgáltatók bővítményei is, de hogyan válasszuk ki az ideális VPN-t a Chrome-hoz? Először is, a VPN-nek ugyanolyan könnyen használhatónak és navigálhatónak kell lennie, mint maga a Google Chrome. A bővítmény beállításától a mindennapi használatig, a könnyű kezelhetőséget nagyra értékeljük.

Kétségtelen, hogy szörfözés közben szeretnéd megvédeni az adatvédelmed, valamint megkerülni a cenzúrát vagy feloldani a földrajzi korlátozásokkal rendelkező tartalmak blokkolását. És mint mindig, a szigorú biztonság érdekében erős titkosítást és protokolltámogatást szeretnél.

Az alábbiakban felsorolt választási lehetőségek mindegyike rendelkezik ezekkel a közös tulajdonságokkal. A teljesítményszintek szintén fontosak, különösen, ha a Chrome-ot használjuk a streaming szolgáltatások eléréséhez vagy torrentek letöltéséhez nem szeretnéd, ha a VPN lelassítaná a munkát.

Az alábbiakban kiválasztott öt lehetőség mindegyike fizetős, teljes értékű, prémium VPN, amelyek korlátlan használatot kínálnak, ha egyszer már regisztráltál, nem pedig ingyenes bővítményeket, amelyeknek megvannak a maguk korlátai. A cikk alján bővebben elmagyarázzuk a különbséget, bizonyos körülmények között jobban megfelelhet egy ingyenes opció kiválasztása.

 

A legjobb VPN Chrome -ra


#1. ExpressVPN – A legjobb mindenre kiterjedő VPN a Chrome-hoz és azon túl is

Az ExpressVPN rutinosan teljesít a szoftverek terén és ez alól a Chrome VPN-bővítmény sem kivétel. Könnyen használható, van néhány remek funkciója és a legtöbb versenytársával ellentétben valódi bővítmény, nem pedig egyszerű proxy.

 • Dedikált króm kiterjesztés: Igen
 • Chrome Web Store értékelés: 4.5
 • 24/7 élő chat: Igen
 • Ingyenes próbaverzió hossza: 30 nap
 • Maximálisan támogatott eszközök: 5
 • Szerverek/országok: 3000+

Már az első pillanattól kezdve elmondható, hogy a Chrome-bővítmény rendelkezik mindazzal a használhatósággal és intelligenciával, amit az ExpressVPN szokásos Windows és Mac klienseitől elvárhatunk. Így azonnal bekapcsolhatod, megváltoztathatod a helyet és módosíthatod a beállításokat közvetlenül a bővítményből. Nem lesz meglepő, ha elkezded használni, hogy az ExpressVPN a legjobb VPN-ként a listánk élén áll.

A Chrome VPN szolgáltatása jól teljesített teljesítménytesztjeinkben, a sebességek csak kicsivel voltak lassabbak, mint a normál (nem VPN) sebességek. És ez a szolgáltató kedvező adatvédelmi politikát tart fenn, nem naplózza a forgalmi adatokat és az online tevékenységet. Sőt, ami a biztonságot illeti, az ExpressVPN bővítmény olyan beállításokkal is büszkélkedhet, amelyek megakadályozzák, hogy a HTML5 geo-lokáció felfedje a valós tartózkodási helyed.

Eközben a HTTPS Everywhere használatával automatikusan kikényszeríti a weboldalak HTTPS-verzióihoz való kapcsolódást, amikor azok elérhetők. Az ExpressVPN-nél mindig a biztonság az első.

Ha a fő oka annak, hogy Chrome böngészőt VPN-nel szereled fel, a külföldről érkező műsorok streamelése, akkor örömmel hallasz az Express elég hibátlan blokkolás-feloldási teljesítményéről is. Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime Video mindegyiken meg tudja kerülni a földrajzi korlátozásokat.

Egy dolgot nem szabad elfelejteni: az ExpressVPN böngészőbővítményt nem használhatod a megfelelő ExpressVPN asztali alkalmazás telepítése nélkül. Ha ez komoly problémát jelent a számodra, akkor vannak önálló Chrome-bővítmények, amelyeket helyette használhatsz. Ez egyesek számára ellentmondásosnak tűnhet az első helyre való választásunk. Véleményünk szerint az ExpressVPN a legjobb általános opció a piacon és ez azt jelenti, hogy ugyanez vonatkozik a Chrome-ra is.

 

Előnyök:

 • Minőségi kiterjesztés – nem csak egy proxy
 • Lenyűgöző szerver lefedettség
 • Kiváló ügyfélszolgálat
 • Megbízható, gyors teljesítmény

 

Hátrányok:

 • A kiterjesztés nem használható az alkalmazás nélkül

 


#2. Hotspot Shield – Gyors Chrome VPN kiváló ingyenes lehetőséggel

A legutóbbi VPN-tesztelésünk során a Hotspot Shield nagyot ugrott előre a listánkon. Mindig is szupergyors volt, de előrelépett a használhatóság és a földrajzi korlátozás alá eső oldalak és szolgáltatások elérhetősége terén. Ami a Chrome-alapú VPN-jét illeti, ez a szolgáltató tényleg a tortát is megeszi! Írd be a Chrome Web Store-ba a „Hotspot Shield” szót és két lehetőséggel fogsz szembesülni: Ingyenes és Elite.

Az előbbi opció a termék gyorsindítású változata, amely a legjobb ingyenes VPN-ek listájának élén áll. Az okok, amiért kedveljük, ugyanazok maradnak, mint amit az említett útmutatóban állítottunk: hogy barátságosan használható alkalmazás, nem lassítja a webes forgalmat és segít elfedni az IP-címet és blokkolni a WebRTC-t anélkül, hogy egyetlen dollárt is ki kellene fizetni.

De a hátrányai is ugyanazok maradnak, a két legfontosabb az, hogy csak egy, az Egyesült Államokban található szervert kell használnod és csak 500 MB-os napi felhasználási engedélyt kap.

 • Dedikált króm kiterjesztés: Igen
 • Chrome Web Store értékelés: 3.7 (4.4 az ingyenes verzióhoz)
 • 24/7 élő chat: Igen
 • Ingyenes próbaverzió hossza: 45 nap
 • Maximálisan támogatott eszközök: 5
 • Szerverek/országok: 3200+

Tehát mindenképpen adj egy esélyt az ingyenes verziónak, de ha valami teljesebbet szeretnél, akkor fizess ki a tényleges havit és kapcsold fel a dolgokat az Elite-re. Ez megmutatja a Hotspot Shield összes legjobb tulajdonságát és megfelelő eszközzé teszi a világméretű streaming tartalmak megtekintéséhez, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz és hasznos társnak bizonyul a torrentezők számára is.

Akárhogy is, a Chrome VPN-bővítmény csak néhány kattintást igényel és máris működőképes. Míg az Elite, alkalmazással automatikusan a leggyorsabb kapcsolati sebességgel rendelkező optimális szerverhez kerülsz hozzárendelésre. Ha pedig egyenesen a fizetős opcióval szeretnél belevágni, akkor 45 napos biztonsági garanciát kapsz, amelyen belül felmondhatod a szerződést és visszakaphatod a pénzed.

 

Előnyök:

 • Gyors letöltési sebesség
 • Szuper egyszerű használat
 • Rengeteg blokkolás feloldó teljesítmény

 

Hátrányok:

 • Néhány más platformon nem érhető el

 


#3. Windscribe – Könnyen használható bővítmény egy igazán praktikus ingyenes verzióval

Ha a böngészőbővítményekről van szó, a Windscribe elemében van. Nézd meg a csapatának blogjait arról, hogy milyenek a legjobb Chrome VPN-bővítmények és eléggé őszinte véleményeket fogsz kapni. Röviden, a szolgáltató a „freemium” modellt alkalmazza Chrome-bővítményeiben. Ez nagyszerű hír a számodra, mivel ez azt jelenti, hogy egy nagyon szilárd, ingyenes opciót kínál mindenki számára, amelyet pillanatok alatt (szó szerint) elkezdhetsz és használhatsz a Chrome-ban.

 • Dedikált króm kiterjesztés: Igen
 • Chrome Web Store értékelés: 3.7 (4.4 az ingyenes verzióhoz)
 • 24/7 élő chat: Igen
 • Ingyenes próbaverzió hossza: 45 nap
 • Maximálisan támogatott eszközök: 5
 • Szerverek/országok: 3200+

Ez rengeteg geo-spoofing képességet és IP-védelmet biztosít, havi 2 GB-os adatfelhasználási korlát mellett. Vagy egy nagyon nagylelkű 10 GB-os korlátot, ha szívesen megadod a Windscribe-nak az e-mail címed. És még ezzel az opcióval is, legutóbbi számolásunkkor több mint 10 országhoz lehetett csatlakozni, köztük az Egyesült Államokhoz, Kanadához, Németországhoz és az Egyesült Királysághoz.

És ez nem áll meg itt, mivel további extrákat is kínál, hogy a böngésződ jobbá váljon, további reklám- és malware-blokkolással. Természetesen egy ideális világban a Windscribe azt szeretné, hogy annyira lenyűgözzön, hogy feliratkozz a Pro csomagra. Ez egy kicsit drágább, mint manapság a legtöbb versenytárs, de azt jelenti, hogy a szolgáltatást korlátlan számú eszközön használhatod egyidejűleg. Beleértve a Windows, Mac, Android, iOS és Linux rendszereket és több mint 100 szerverhelyet kínál több mint 60 országban.

 

Előnyök:

 • Kiváló ingyenes lehetőség
 • A felhasználók által kedvelt
 • Egyszerű indítás és használat

 

Hátrányok:

 • Az élő chat támogatás üdvözlendő lenne
 • A prémium verzió kevesebb szerverrel rendelkezik, mint a legtöbb

 


#4. Private Internet Access – Extra funkciókat és biztonságot hoz a Chrome-ba

A Private Internet Access, vagy röviden a PIA tesztelésekor és felülvizsgálatakor az egyik dolog, ami a leginkább kiemelkedett, a böngészőbővítmények minősége volt. Ezek valóban hozzáadott értéket képviselnek, ami mond valamit, figyelembe véve, hogy a PIA-ra milyen kedvező áron lehet előfizetni. A Chrome-on való használata nagyon egyszerű és rengeteg extrát hoz az asztalra.

Kezdetnek vannak bónusz adatvédelmi eszközök, amelyek megakadályozhatják, hogy a webhelyek hozzáférjenek a tartózkodási helyedhez, kamerádhoz vagy mikrofonodhoz. Képesek megállítani a WebRTC kiszivárgását és különböző módon blokkolni vagy letiltani a Flash-t, a harmadik féltől származó cookie-kat, a webhelyreferenseket, a hiperlinkek ellenőrzését, a cím- és hitelkártya automatikus kitöltését és még sok mást. Ez erős cucc egy olyan piacon, amely tele van olyan kiterjesztésekkel, amelyek csupán burkolt kiterjesztések.

 • Dedikált króm kiterjesztés: Igen
 • Chrome Web Store értékelés: 3.7
 • 24/7 élő chat: Nincs
 • Ingyenes próbaverzió hossza: 30 nap
 • Maximálisan támogatott eszközök: 10
 • Szerverek/országok: 20.000+

Az itt kínált bővítmény csak a Chrome böngésző forgalmára vonatkozik és a Chrome-on kívül nem olyan jól kidolgozott szolgáltatás, mint az ExpressVPN. Ez nem jelenti azt, hogy nem érdemes megfontolni, különösen a hosszabb távú tervezetek elérhető ésszerű árainál.

Ha a Netflix blokkolásának feloldása miatt vagy itt – a PIA-t sikeresen működtettük minden régióban a Netflix, a Hulu és a YouTube esetében, bár a BBC iPlayer pont nem. És a letöltési sebességek a VPN bekapcsolása közben is átlagon felüliek voltak, még akkor is, amikor egy új-zélandi szerverre ugrottunk fel.

 

Előnyök:

 • Nagyon könnyen használható
 • Tele van funkciókkal
 • Bónusz adatvédelmi eszközök

 

Hátrányok:

 • Nincs élő chat támogatás
 • Regisztráció szükséges

 


#5. NordVPN – Egy egyszerű proxy, de mégis egy figyelemre méltó VPN szolgáltató

A NordVPN nem kínál ingyenes Chrome-bővítményt, így a Chrome-hoz való hozzáféréshez fiókot kell létrehoznod a szolgáltatónál.

A legfontosabb előnyök közé tartozik a cég CyberSec funkciója, amely blokkolja a hirdetéseket és megakadályozza, hogy rosszindulatú szoftverekkel teli oldalakhoz férj hozzá, így a böngészés áramvonalasabbá és biztonságosabbá válik. A kiterjesztés emellett könnyű és felhasználóbarát, mindössze néhány kattintás szükséges a dolgok elindításához.

 • Dedikált króm kiterjesztés: Igen
 • Chrome Web Store értékelés: 2.8
 • 24/7 élő chat: Nincs
 • Ingyenes próbaverzió hossza: 30 nap
 • Maximálisan támogatott eszközök: 6
 • Szerverek/országok: 5500+

Teljesítmény szempontjából a sebesség elég szilárd és mindenképpen elfogadható volt. A felhasználóknak nagy szerverhálózat áll rendelkezésére, több mint 5000 szerverrel világszerte. A NordVPN-nek „naplózásmentes” adatvédelmi szabályzata is van, amelyet a nagyra becsült és független PricewaterhouseCooper auditált.

Fentebb láthatod, hogy a NordVPN elég alacsony pontszámot kapott a legtöbb felhasználóhoz képest a Chrome Web Store-on. Egyes értékelők szerint eléggé hibás, bár ezzel a tesztelésünk során nem találkoztunk semmilyen mértékben. Szerencsére a Nordnak van egy praktikus 24/7 élő chat támogatási rendszere, amely megment, ha valami baj van.

 

Előnyök:

 • Nagyszerű szerver lefedettség
 • Rengeteg streaming szolgáltatás feloldása
 • Nagyon biztonságos VPN

 

Hátrányok:

 • Nem tudod irányítani az egész VPN csomagot
 • Nincsenek alaposan áttekintve a store-ban

 


Melyik a legjobb Chrome VPN?

Ha teljes Chrome-élményt keresel, akkor az ExpressVPN-t ajánljuk. A legjobb mindenre kiterjedő VPN-eket bemutató útmutatónk élén is az Express hatalmas mennyiségű funkciót pakol Chrome-bővítményébe az adatvédelem, a biztonság és a földrajzi korlátozásokkal rendelkező tartalmak blokkolásának feloldása tekintetében.

Azt is szeretjük, hogy a 24/7-es élő chat-támogatása mennyire praktikus. Valódi emberek állnak rendelkezésedre, hogy segítsenek, ha valami félre menne.

 

Mit tud egy Chrome VPN-bővítmény?

Számos oka van annak, hogy miért érdemes Chrome VPN-bővítményt hozzáadni a számítógéphez. Először is, az olyan szolgáltatók esetében, mint az ExpressVPN és a NordVPN, egyszerűen sokkal gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a VPN működését.

A legjobb Chrome VPN-ek szuper egyszerű Be/Kikapcsoló gombbal és minden alapvető eszközzel rendelkeznek, amire szükséged van a szerverek megváltoztatásához és a geoblokkok elkerüléséhez. Ha a cikkünkben szereplő legjobb szolgáltatók egyikét választod, az azt jelenti, hogy hozzáférhetsz a Netflix blokkolásának feloldásához, a geo-spoofinghoz és az online biztonsághoz a nap mint nap használt böngésződ kényelméből.

 

Mik azok a Chrome VPN proxyk?

Néhány, vagy inkább a legtöbb VPN proxy csak magában a Chrome böngészőben működik. Vegyünk például egy olyan szolgáltatót, mint a Windscribe, amely saját ingyenes Chrome proxyval rendelkezik, amely még mindig képes elrejteni az IP-címet és feloldani a streaming tartalmakat adatforgalmi korlátozásokkal, de külön él a „Pro” VPN szintjétől.

A ritka alternatíva az, ahogyan egy olyan szolgáltató, mint az ExpressVPN működik. A Chrome-bővítménye úgy működik, mint egy vezérlőközpont az alapvető VPN-eszközhöz, amelyet már le kell tölteni a számítógépére. Így praktikus, ha már teljesen feliratkozott tagja vagy ennek a szolgáltatásnak, de nem annyira jó, ha csak egy önálló proxy-t keresel, amely csak a Chrome böngésződben él és működik.

 

Van a Chrome-nak saját VPN-e?

Ez a cikk sokkal rövidebb lenne, ha lenne! Nem, a Google nem kínál VPN-t a böngészőfelhasználók hűséges törzsének. De szerencsére a Chrome Web Store gyakorlatilag hemzseg tőlük és a Google lehetővé teszi, hogy ezeket a harmadik féltől származó bővítményeket és proxykat hozzá lehessen adni a böngészőhöz a gyors és egyszerű használat érdekében.

 

Telepítsek egy ingyenes Chrome VPN-t?

Természetesen megteheted, de mi egy kis óvatossággal járnánk el, mielőtt megteszed. Szó szerint több száz, esetleg több ezer ingyenes VPN-bővítmény található a webáruházban. De a fenti top választásainkkal ellentétben ezek nagyon ritkán tudnak olyan védelemmel és ellenőrzött adatvédelmi irányelvekkel büszkélkedni, amelyekre támaszkodhatsz.

Lehet, hogy lehetővé teszik a helyváltoztatást egy másik szerverre, de mi a helyzet a hirdetésekkel, az extra funkciók hiányával és hogy pontosan hová kerülnek az információi a továbbiakban? Ne felejtsd el, hogy ezeknek az ingyenes szolgáltatásoknak valahonnan pénzt kell szerezniük. És legalább a listán szereplő ingyenes lehetőségek egy „freemium” modell szerint működnek, ahol az ingyenes proxy egy átjáró, amely remélhetőleg hosszú távon fizető ügyféllé alakít át téged.. minket.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

NordPromo fekvő